Ultima oră
Salariul astronomic pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Din ce am auzit de la patron” Salariul astronomic pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Din ce am auzit de la patron”
OFICIAL | Rapid l-a prezentat pe Clinton N'Jie OFICIAL | Rapid l-a prezentat pe Clinton N'Jie
De unde a plecat toată disputa dintre Alexandru Mitriţă şi Edi Iordănescu: „Vă spun eu că ştiu” De unde a plecat toată disputa dintre Alexandru Mitriţă şi Edi Iordănescu: „Vă spun eu că ştiu”
Gigi Becali, reacţie de milioane când a auzit că Florin Talpan l-a dat iar în judecată: „E bolnav, săracul” Gigi Becali, reacţie de milioane când a auzit că Florin Talpan l-a dat iar în judecată: „E bolnav, săracul”
Răsturnare de situaţie! Ianis Hagi, la un pas să plece de la Rangers Răsturnare de situaţie! Ianis Hagi, la un pas să plece de la Rangers
MM Stoica a dezvăluit situaţia accidentărilor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica a dezvăluit situaţia accidentărilor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj | VIDEO EXCLUSIV

”Mie îmi place”. Înlocuitor pentru Darius Olaru? Gigi Becali a pus ochii pe un atacant din Superliga ǀ VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21703547/2/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

După ce l-a pierdut pe Florinel Coman în această vară, Gigi Becali a dezvăluit că Darius Olaru ar putea pleca în orice moment de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a anunţat la Fotbal Show că vedeta sa poate pleca pentru puţin peste 5 milioane de euro.

Patronul de la FCSB va aduce cel mai probabil un înlocuitor. Patronul campioanei a dezvăluit că i-a atras atenţia Hakim Abdallah, atacantul din Madagascar al celor de la Dinamo.

”Eu vreau să văd dacă pleacă Olaru prima dată. Să văd cum joacă Tănase în locul lui. Mai revine şi Tavi Popescu. Altfel, nu are rost să vorbesc acum. Îmi trebuie un atacant, că Tănase ar juca în locul lui Olaru, iar Miculescu nu e atacant.

Din campionat n-am pe cine să aduc. Mie îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic. FCSB nu stă într-un jucător. Dacă pleacă, atunci să plece”,
a spus Becali, pentru Prima Sport.

Născut pe 9 ianuarie 1998 (26 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87 metri, care înainte de Dinamo a jucat la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizia secundă din Belgia.

Hakim are 10 selecţii la naţionala Madagascarului. El a fost selecţionat inclusiv la Naţionalele Under-19 şi Under-16 ale Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele