Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat

Metoda Gigi Becali! Cum îi motivează patronul pe fotbalişti: ”Opa, pac, attention. Băi, auzi ce a zis stăpânul?”

FCSB Publicat pe 5 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21087050/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-10.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf. Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu.

Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19, Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

La o zi după meci, Gigi Becali a susţinut o conferinţă de presă. Patronul a încercat să îi motiveze pe jucători în stilul caracteristic şi a spus că îl va cumpăra pe Deian Sorescu dacă FCSB va cuceri titlul. 

”Opa, pac, attention. Băi, auzi ce a zis stăpânul!”

”Sorescu, cred că o să-l luăm. Dacă vom lua campionatul. Eu spun asta ca să audă şi ei, pentru că ei se uită. Şi eu când spun că aşa nu luăm campionatul, ei zic 'opa, pac, attention', la mintea lor. 

Băi, auzi ce a zis stăpânul, patronul. Eu zic patronul pentru că nu vă place stăpânul. E de o mie de ori mai frumos stăpânul, decât patronul. Stăpânul, frumos. Vezi, sunt multe lucruri pe care eu la ador şi voi le detestaţi”, a spus Becali, în conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele