Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Mbappe a uitat să marcheze în ultimul meci pentru Real, iar Vinicius a spus lucrurilor pe nume: ”Vă spun sincer!”

Real Madrid Publicat pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21714491/1/profimedia-0901714557.jpg

Echipa spaniolă Real Madrid a dispus duminică, pe teren propriu, scor 3-0, de formaţia Real Valladolid, în etapa a doua din La Liga.

Pe Santiago Bernabeu, francezul Mbappe a fost singurul pericol al madrilenilor în prima repriză a disputei cu Real Valladolid. Elevii lui Ancelotti au deschis scorul în minutul 50, prin Valverde, iar după opt minute Raul Moro a trecut pe lângă egalare. Brahim Diaz a majorat avantajul gazdelor în minutul 88, iar puştiul Endrick – cel care l-a înlocuit pe Mbappe, a stabilit scorul  final în minutul 90+6 şi madrilenii s-au impus cu 3-0.

După meci, Vinicius a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mbappe. 

”Vă spun sincer!”

”Iubesc stilul lui Mbappe! Iubesc cum joacă şi, sincer, sunt foarte entuziasmat de ceea ce putem realiza în acest sezon. Vine după ce a marcat atât de multe goluri, după ce a câştigat atât de multe trofee. Ajunge la clubul la care a visat mereu să joace, acolo unde fiecare jucător visează să ajungă: Real Madrid.

Cu voia lui Dumnezeu, Mbappe va putea să înscrie pentru noi la fel de multe goluri cum a făcut-o la echipa anterioară şi la naţionala Franţei, şi să realizăm lucruri măreţe împreună”, a declarat Vinicius Jr, conform celor de la CNN.

În clasament, Real Madrid are patru puncte şi ocupă locul trei, iar Valladolid este pe 8, cu 3 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele