Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? MM Stoica a dat imediat răspunsul | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 29 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21716115/1/stefanescu.jpg

Marius Ştefănescu a fost cumpărat de FCSB de la Sepsi în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, dar nu a impresionat până acum.

În 13 partide, Marius Ştefănescu a marcat două goluri şi a livrat un assist. În preliminariile UCL, acesta nu a fost aproape inexistent pe teren şi nu a contribuit la nici măcar un gol.

Jucătorul a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, care l-a criticat de câte ori a avut ocazia în spaţiul public, iar în ultimul timp au apărut tot mai multe zvonuri conform cărora Ştefănescu ar reveni la Sepsi.

MM Stoica a fost întrebat în studio-ul Fotbal Show despre acest zvon, dar oficialul „roş-albaştrilor” a negat şi a declarat că nu se pune problema de aşa ceva.

„(n.r. despre interesul lui Sepsi pentru Marius Ştefănescu) Nu, nu se pune problema. Nu există aşa ceva.

Toţi avem foarte mare încredere în Marius Ştefănescu. Spuneţi-mi şi mie ce fotbalist, de când a apărut la noi, a fost cel mai bun. Niciunul. Coman? A trebuit să aşteptăm mult. Dennis Man, la fel”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele