Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

”M-aş băga să cumpăr FCSB cu încă 4-5 oameni”. Un nume sonor din fotbal, dispus să o preia pe FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21105565/1/fcsb.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că e dispus să o cumpere pe FCSB, dacă alături de el ar mai veni alţi oameni cu bani. Fostul preşedinte al LPF consideră că preţul cerut de Becali pentru echipă nu e mare.

”Convingerea mea este că preţul cinstit numai pe echipă e de 25 de milioane, Gigi Becali pierde 5-10 milioane. Echipa fără nimic altceva face cam 30 de milioane, fără centrul de copii şi juniori. Baza face mai mult, numai pământul face 50 de milioane.

De acord că Florinel Coman e jucător de 7 milioane, dar sunt alţi 10-15 de câte un milion şi tot la 30-35 de milioane ajungi. Dacă vrei să o dai, ceri 25-30, cât a cerut şi el. Sunt clienţi. De 25 de milioane îi găsesc eu client într-o săptămână.

Dacă dai cu baza sportivă, ceri 100-120 de milioane. Păi are 60-70 de hectare de pământ acolo, cu tot ce e în faţă, în dreapta, că şi ăla e pământul lui. Are pământ mult acolo, voia să-şi facă stadion acolo, dar acum bagă banii în biserici.

Cum dracu’ să nu mă bag să cumpăr FCSB? E echipă tânără. Dar ştii cum e Gigi, ca şi cu Palatul. Când i-a dat 15, a cerut 20, când i-a dat 20, a cerut 25, ca să nu-l dea. M-aş băga să cumpăr FCSB cu încă 4-5 oameni, aş băga şi eu 3-4 milioane.

Aici nu ai cum să pierzi. Într-o săptămână găsesc oameni să o cumpăr cu 25 de milioane, dar nu cu mai mult”,
a dezvăluit Dragomir, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele