Ultima oră
LIVE TEXT | Franţa - Belgia 0-0. Primă repriză echilibrată LIVE TEXT | Franţa - Belgia 0-0. Primă repriză echilibrată
Marius Briceag a revenit la FC Argeş Marius Briceag a revenit la FC Argeş
Starul Olandei a menţionat trei „tricolori” când a vorbit despre naţionala României: „I-am urmărit” Starul Olandei a menţionat trei „tricolori” când a vorbit despre naţionala României: „I-am urmărit”
”M-a impresionat grupul, care este foarte bun”. Marius Ştefănescu vrea multe trofee cu FCSB ”M-a impresionat grupul, care este foarte bun”. Marius Ştefănescu vrea multe trofee cu FCSB
„Spune mereu acelaşi lucru!”. Reacţie surprinzătoare la adresa discursului lui Edi Iordănescu | VIDEO EXCLUSIV „Spune mereu acelaşi lucru!”. Reacţie surprinzătoare la adresa discursului lui Edi Iordănescu | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Edi Iordănescu i-a studiat bine pe adversari. ”Olanda e mâine favorită” VIDEO | Edi Iordănescu i-a studiat bine pe adversari. ”Olanda e mâine favorită”

Lorena Balaci a vorbit despre situaţia lui Atanas Trică. ”Are nevoie de stabilitate”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21636829/1/universitatea-craiova-academica-clinceni-play-off-liga-1-casa-pariurilor-26-05-2021.jpg

Atanas Trică s-a despărţit de Universitatea Craiova. Ulterior, s-a vehiculat că nepotul lui Ilie Balaci ar putea ajunge la Dinamo.

Acum, Lorena Balaci a vorbit despre situaţia fiului ei. Se pare că Atanas Trică nu a fost dat afară, ci şi-a dorit să plece din Bănie. 

Lorena Balaci a mai spus că nu se pune problema ca Atanas Trică să ajungă la Dinamo.

”Ceva mai devreme am vorbit cu el (n.r. Atanas Trică) şi nu s-a pus problema de vreun transfer la Dinamo, cel puţin nu acum. Contractul (n.r. cu Universitatea Craiova) a fost reziliat la dorinţa noastră. Totul s-a produs în condiţii amiabile şi cât se poate de bune, nici de cum ce s-a vorbit în ultimele zile, că a fost batjocorit.

Nu s-a pus problema să-l dea afară. N-a existat aşa ceva! Constantin Gâlcă nu a mai dorit să se bazeze pe el, iar un an împrumut n-ar fi fost benefic. Trebuie să meargă într-un loc în care să aibă continuitate . Peste o lună va face 20 de ani şi are nevoie de stabilitate”, a spus Lorena Balaci, pentru iAMsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele