Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Leo Strizu, uimit de situaţia unui fost elev. ”Cine a contribuit la scăderea formei lui?”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21109202/1/leo.png

Malcom Edjouma a avut o perioadă excelentă la FCSB şi a impresionat nu doar prin goluri, ci şi prin tehnică şi viziune de joc.

Fostul său antrenor, Leo Strizu a dat de înţeles că Gigi Becali este de vină pentru scăderea de formă a mijlocaşului francez.

“În perioada asta, cât a fost Pintilii, Edjouma a ajuns la o formă foarte bună. Prin golurile lui a câştigat echipa. Cine a contribuit la scăderea formei lui Edjouma?”, a spus Strizu, pentru Fanatik.

FCSB joacă un meci crucial în lupta pentru titlu duminică, în direct pe Prima Sport 1

Universitatea Craiova – FCSB, meci contând pentru etapa a 6-a din play-off-ul Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită şi online accesând platforma www.primaplay.ro, locul unde se găsesc toate duelurile din campionatul României şi cele mai importante jocuri din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, golurile, ratările, deciziile VAR şi alte faze importante ale confruntării vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

LIVE VIDEO ǀ Universitatea Craiova – FCSB, duminică, de la 21:00, la Prima Sport 1. Derby de foc pentru locul 3 în Superligă

Cu două victorii consecutive în play-off, Universitatea Craiova va încerca să profite de moralul scăzut al celor de la FCSB după eşecul din etapa trecută cu Rapid şi să urce pe locul 3 în clasament. Înaintea meciului direct, ”roş-albaştrii” au strâns 37 de puncte, în timp ce ”leii” se situează cu două ”lungimi” în spatele acestora.

De cealaltă parte, FCSB este obligată de acum încolo să câştige fiecare meci în parte până la finalul play-off-ului ca să mai poată emită pretenţii la câştigarea campionatului.

În timpul sezonului regular, Universitatea Craiova a învins pe teren propriu FCSB cu scorul de 2-1. În retur, ”roş-albaştrii” nu au reuşit să îşi ia revanşa pe Arena Naţională, meciul terminându-se la egalitate (1-1). Acelaşi scor a fost repetat şi în turul play-off-ului între cele două formaţii, tot cu FCSB în calitate de gazdă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele