Ultima oră
VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul
Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!” Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!”
APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul
Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany
Cine arbitrează meciul din Superliga, Universitatea Craiova - Unirea Slobozia. Alegere interesantă Cine arbitrează meciul din Superliga, Universitatea Craiova - Unirea Slobozia. Alegere interesantă

Laurenţiu Reghecampf, tăiat de pe listă! Antrenorul nu vine la FCSB

FCSB Publicat pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20909299/1/reghe.jpg

FCSB caută un antrenor cu care să redreseze un sezon greu, slab, poate cu rezultatele cele mai slabe din istorie. Are emoţii şi în privinţa calificării în play-off-ul din SuperLiga României, iar în acest moment Gigi Becali are pe listă mai multe variante, pe cine să numească în locul lui Nicolae Dică. În cărţi nu va fi însă Laurenţiu Reghecampf, despre care omul de afaceri a declarat că e sub contract şi e greu de luat.

Reghecampf o pregăteşte pe Neftchi Baku, unde are un salariu foarte mare, de peste un milion de euro. Astfel, Gigi Becali nu-i poate oferi nici pe jumătate această remuneraţie anuală, astfel că visul fanilor de la FCSB nu se va îndeplini în viitorul apropiat.

El are echipă acolo, nici nu am vorbit despre el, el antrenează. Cum să îl iei de acolo? El are echipă. Nu poţi să iei antrenorul de la echipa lui. Are salariu mare acolo, are vreo 1,5 milioane de euro. Ce să mai negociez?”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reghecampf, despre posibilitatea de a reveni la FCSB. ”Nu mă interesează”

Laurenţiu Reghecampf, actualul antrenor al lui Neftchi Baku, a vorbit şi el despre posibilitatea de a o prelua pe FCSB. A fost întrebat de jurnaliştii azeri dacă sunt şanse să revină la FCSB şi a fost foarte clar şi a declarat că nu este interesat să se întoarcă la FCSB.

Nu am nimic de spus. Mă concentrez la ceea ce am de făcut aici, sunt sub contract cu Neftchi. Ştiu că numele meu a fost amintit acolo în mai multe momente, dar am contract cu Neftchi şi nu mă interesează aşa ceva.

Nu este nicio polemică. Este normal să se întâmple asta când e vorba despre o astfel de meserie. Jurnaliştii au dreptul să scrie orice, dar nu e problema mea. Nu ştiu despre asta şi nu mă interesează”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul român mai are contract până în 2024 la Neftchi Baku şi se află pe locul 3 în campionat, cu 25 puncte strânse în 12 etape jucate. El a mai avut două mandate la FCSB, primul între 2012 - 2014, cu două titluri câştigate şi calificări care au rămas în istoria clubului, în optimile Europa League şi în grupele Champions League şi al doilea între decembrie 2015 şi mai 2017. 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele