Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Ionuţ Panţîru nu a mai jucat de 2 ani la FCSB, iar Elias Charalambous a lămurit situaţia fotbalistului: ”Ştiu că nu a trecut prin momente uşoare!”

FCSB Publicat pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21103018/1/pantiru.png

FCSB va juca, duminică, de la ora 20:30, în deplasare contra celor de la Rapid. Partida va fi transmisă pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Îniante de meci, Elias Charalambous a oferit mai multe declaraţii. În presă au apărut zvonuri că FCSB vrea să renunţe la Ionuţ Panţîru, jucător în vârstă de 26 de ani. 

Antrenorul FCSB-ului susţine că echipa este alături de jucător şi se depun eforturi mari pentru ca el să revină cât mai devreme pe teren. 

”Ştiu că nu a trecut prin momente uşoare!”

”Pentru un jucător e foarte important să revină după o perioadă atât de lungă, dar şi pentru echipă. Sper că va fi sănătos. Ştiu că nu a trecut prin momente uşoare, mai ales din punct de vedere mental.

Noi îl vom susţine pentru a ni se alătura cât mai rapid posibil. E un jucător foarte important pentru noi”, a spus Elias Charalambous.

Ionuţ Panţîru nu a mai jucat la FCSB din 25 aprilie 2021, după ce s-a accidentat grav. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele