Ultima oră
Alex Mitriţă, mesaj pentru contestatari | VIDEO EXCLUSIV Alex Mitriţă, mesaj pentru contestatari | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Concluziile lui Mircea Lucescu la capătul unui meci palpitant. ”În condiţii dificile cu terenul şi un adversar puternic, am reuşit totuşi o victorie” VIDEO | Concluziile lui Mircea Lucescu la capătul unui meci palpitant. ”În condiţii dificile cu terenul şi un adversar puternic, am reuşit totuşi o victorie”
Ianis Hagi şi-a stabilit viitorul | EXCLUSIV Ianis Hagi şi-a stabilit viitorul | EXCLUSIV
Franţa a câştigat derby-ul zilei din Liga Naţiunilor. Italia are maxim de puncte. Rezultatele zilei de luni Franţa a câştigat derby-ul zilei din Liga Naţiunilor. Italia are maxim de puncte. Rezultatele zilei de luni
Alex Mitriţă i-a răsplătit încrederea lui Mircea Lucescu şi a avut un discurs emoţionant. ”A avut încredere în mine” Alex Mitriţă i-a răsplătit încrederea lui Mircea Lucescu şi a avut un discurs emoţionant. ”A avut încredere în mine”
OFICIAL | Telenovela s-a încheiat! Alex Cicâldău a semnat OFICIAL | Telenovela s-a încheiat! Alex Cicâldău a semnat

În cât timp va primi Sabrina Voinea răspunsul contestaţiei | EXCLUSIV

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21694079/1/profimedia-0896269736.jpg

Ana Bărbosu şi Sabrina Voinea au încheiat finala la sol cu acelaşi punctaj, pe locurile trei şi patru. La nici 30 de secunde după ce Ana a început să sărbătorească medalia de bronz câştigată, arbitrele i-au furat poziţia în clasament şi i-au acordat-o lui Jordan Chiles.

Acest moment nu a fost singurul controversat din finală. Deşi sportivei din SUA i-a fost aprobată contestaţia, lucrurile au stat diferit în cazul Sabrinei Voinea, care a avut o prestaţie senzaţională şi ar fi meritat un punctaj mai mare.

Măcar una dintre cele două românce ar fi meritat o medalie, dar în final niciuna dintre ele nu a prins podiumul. Situaţia s-ar putea schimba Nadia Comăneci i-a trimis lui Morinari Watanabe, preşedintelului Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, imagini în care se vede în mod evident că Sabrina nu a călcat în afara covorului, iar Federaţia Internaţională va revedea exerciţiul. De asemenea, Camelia Voinea, fosta mare sportivă care este mama şi antrenoarea Sabrinei, a făcut contestaţie la TAS.

Acum, Cristian Jura, judecător TAS, a vorbit despre incident şi a explicat ce se va întâmpla. În mod normal, în maxim 24 de ore de la depunerea contestaţiei ar trebui ca Sabrina să primească răspunsul. Totuşi, dacă situaţia este mai complicată ar putea dura mai mult timp.

"În mod normal, la Paris există o divizie ad-hoc, aşa se numeşte, constituită în special pentru Jocurile Olimpice, care funţionează doar pe perioada Jocurilor Olimpice. Treaba asta se întâmplă de câteva ediţii. 

La fiecare ediţie a Jocurilor Olimpice există această divizie ad-hoc. Divizia judecă aceste cazuri cu foarte multă celeritate. Documentele se depun într-un termen care nu trebuie să depăşească 24 de ore de la momentul în care considerăm că s-a întâmplat o nedreptate. 

De asemenea, TAS tot în 24 de ore ar trebui să dea un răspuns. Se judecă într-o procedură accelarată. Dacă este un caz foarte complicat şi se iese din această procedură, se merge pe calea normală la TAS şi sunt termenele normale de la TAS.

Ceea ce vreau să vă spun e că până în momentul de faţă şi, din câte ştiu eu, pe gimnastică nu a mai fost un astfel de caz. Rămâne ca cei de la TAS, colegii mei, să se pronunţe şi să vedem care o să fie rezultatul", a spus Cristian Jura pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele