Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

”Îmi cer scuze”. Leo Strizu, reacţie surprinzătoare, cu privire la conflictul cu Mihai Stoica

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21052710/1/leo.png

Tehnicianul Leo Strizu a declarat că nu va mai continua conflictul cu MM Stoica, team managerul fostei sale echipe.

Strizu a ţinut să îşi ceară scuze în mod public, pentru faptul că a comis anumite erori la flash-interviuri.

”Eu mi-am asumat ieşirea de la televizor şi ceea ce am spus cred că am spus doar adevărul. Nu va mai continua (n.red. conflictul cu Mihai Stoica), pentru că nu sunt omul care să ducă la nesfârşit scandalul.

Eu am spus ce am avut de spus şi cred că am încheiat. Într-adevăr am văzut compasiune, dar cred că în timpul ăsta de post, ar trebui să mergem mai mult spre pocăinţă şi înţelepciune. Cred în Dumnezeu, sunt un bun creştin.

Într-adevăr, nu că nu ştiam jucătorii, dar se pare că am făcut nişte greşeli pentru care îmi cer scuze, dar nu cred că am făcut o greşeală enormă în care am împiedicat echipa de la rezultate. E adevărat, recunosc, am greşit. Am avut unele momente de ezitare, dar, de când am venit, am avut sufletul deschis către echipă, către colectiv”
, a explicat Strizu, la Sport Total FM.

Mihai Stoica, manager general la FCSB, a avut un discurs fără precedent ca duritate la adresa lui Leo Strizu, fostul antrenor doar în acte al ”roş-albaştrilor”.

Stoica l-a numit pe Strizu un ”personaj caricatural”, incapabil să lege două vorbe coerent, motiv pentru care s-a convins că acesta nu poate să reprezinte sub nicio formă vicecampioana en-titre a României.

Atacul fără precedent al lui Mihai Stoica

”Măcar recunoaşte omul, de asta venea, să bea cafea, pentru asta lua bani. Ce să îi... pierdem vremea. Şi care e treaba dacă sunt nervos şi nu trebuie contrat? Nu înţeleg.

Deci eu l-am adus la FCSB, adică l-am rugat pe Gigi să... Gigi mi-a zis <<nu, că ăsta m-a înjurat>>. El mi-a zis de fapt <<nu o să vrea, Gigi>>, <<bine, mă, vorbesc eu cu Gigi>>.

L-au dat afară după câteva luni ăştia de la academie, că era depăşit total. I-am spus <<bă...>>, Gigi: <<nu mai am ce să fac, îi desfac contractul>>. <<Te rog eu frumos, mai ia-i din bani, dar lasă-l să mai stea, mi-e milă de el>>.

În momentul în care mi-au zis că o să fie el cu licenţa, nu mi-a convenit, pentru că eu nu pot să accept ca un personaj caricatural, care nu este în stare să lege două cuvinte, să reprezinte clubul, chiar doar în conferinţe de presă.

Şi când am văzut ce prostii poate să spună, în prima deplasare la Botoşani, m-am speriat şi din momentul ăla... nu mai puteam să mă mai uit.

Nu poţi să nu ştii cine e Filip, să spui asemenea bazaconii, să spui că a intrat bine Octavian Popescu în repriza a doua, când el jucase titular, adică m-am speriat.

Am spus <<băi, frate, ştiu că are lacune, dar chiar aşa să fii de slab, să nu poţi să legi două cuvinte?>>. Pentru numele lui Dumnezeu, nu poţi să fii chiar în halul ăsta de slab.

Şi am spus <<ăsta nu mai are ce să caute, nu mai poţi... stai la meciuri, că nu avem ce să facem, trebuie să avem licenţă pe bancă, du-te la conferinţe şi încearcă să vorbeşti cât mai puţin şi atât>>.

Ce să fac? Să ţin lângă echipă un om care nu ştie nimic? (n.r.- voi l-aţi pus acolo) Eu nu am vrut să îl pun! Eu i-am spus lui Gigi... ce să fac? Nu sunt eu patronul clubului.

Eu i-am spus <<te rog frumos, lasă-mă să aducem unul care să ne şi ajute cu ceva>>(n.r.- Becali a spus) <<lasă-l pe ăsta>>, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele