Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Ilie Poenaru, prima reacţie despre posibilitatea de a antrena FCSB. ”În momentul de faţă nu am nicio ofertă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20906203/2/dica-2.jpg

Marţi la prânz, Gigi Becali a recunoscut că se gândeşte la Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă pentru postul de antrenor al FCSB-ului, dar în cărţi s-ar fi aflat şi Marius Croitoru dacă era liber de contract şi nu semna zilele trecute cu FC Argeş.

În mod cert, FCSB va avea un antrenor până la jocul de duminică din SuperLigă, atunci când va întâlni Rapid, dar nu se ştie dacă va fi pe bancă şi la duelul cu Anderlecht, de joi.

Cotat cu şanse să preia vicecampioana, Ilie Poenaru a dezvăluit că nu a fost contactat de cei de la FCSB şi a punctat că se află încă la Arad.

Poenaru şi-a reziliat contractul cu cei de la UTA, în locul său fiind readus Laszlo Balint.

 

”N-am fost contactat de nimeni. Mă bucură că s-au interesat de mie. Nu pot să declar nimic. Nu pot să spun. În momentul de faţă nu m-a contactat nimeni. Trebuie să analizez următorul pas.

Am mai avut discuţiile astea. La ce se întâmplă în România, te poţi vedea oriunde. Deocamdată, nu vreau să vorbesc de acest aspect. Am nevoie de o pauză de două zile.

În momentul de faţă nu am nicio ofertă. Eu momentan sunt aici, mai am de rezolvat la Arad”
, a spus Poenaru, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele