Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Giovanni Becali a oferit ultimele detalii despre revenirea lui Alex Cicâldău la Universitatea Craiova: „Se pot înţelege”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21722661/1/rps7443.jpg

Deşi Alex Cicâldău ajunsese la un acord cu KVC Westerlo, formaţie ce a terminat pe poziţia a 11-a stagiunea precedentă în Belgia, anunţul oficial al transferului nu a mai apărut.

Turcii au anunţat că transferul a intrat în impas şi că ar putea reveni în Superliga, printr-o modalitate similară cu cea prin care Olimpiu Moruţan a ajuns sezonul trecut la Ankaragucu.

Cel mai vehiculat nume este Universitatea Craiova, mai ales că Mihai Rotaru doreşte cu insistenţă ca internaţionalul român să revină în Bănie, de unde a plecat în 2021.

Acum, Giovanni Becali a oferit ultimele detalii despre un posibil transfer la Craiova şi a declarat că sunt şanse mici ca această mutare să aibă loc.

”Da, domnule. Ar fi o situaţie bună pentru el. Craiova e un club serios. Se ridică la nivelul salariului, mai dă şi Galatasaray şi se pot înţelege. Dar nu am zis că s-au înţeles cu Cicâldău.

Nu sunt optimist că se poate realiza acest transfer. Până pe 14 septembrie sunt deschise transferurile în Turcia. Cicâldău aşteaptă oferte în continuare din străinătate.

Să plăteşti un jucător, cu un milion pe an, este costisitor. Cred că mai degrabă va fi împrumutat în Turcia”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Jucătorul român a ajuns în 2021 la Galatasaray, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 6 milioane de euro, dar nu a reuşit să se impună la gruparea Cim-Bom, unde mai are contract până în 2026. El a fost împrumutat în două rânduri, la Konyaspor, sezonul trecut, şi la Ittihad Kalba.

  • Alexandru Cicâldău este cotat la 3 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 

mail-share icon Email
viewscnt