Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Giovanni Becali a dat cărţile pe faţă după ce Gigi Becali a anunţat că vinde FCSB: ”Dacă se întâmplă asta, se desparte de echipă!”

FCSB Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21106431/1/gloria-bistrita-steaua-bucuresti-1-3-liga-1-10-04-2008.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Omul de afaceri a declarat că este afectat de maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic şi nu mai are de gând să se implice la formaţia din Capitală.

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar numeroase voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii.

La câteva ore după declaraţiile omului de afaceri, MM Stoica a confirmat că există cumpărători pentru club. Managerul general de la FCSB susţine că el nu se vede fără Gigi la echipă şi că îşi doreşte să plece de mult timp. 

Giovanni Becali susţine că Gigi Becali ar vinde FCSB, dacă cineva ar fi dispus să îi ofere suma cerută. Impresarul român consideră că cele 25 de milioane de euro sunt un preţ corect pentru echipa bucureşteană. 

”Dacă se întâmplă asta, se desparte de echipă!”

”Părerea mea e că dacă e ceva care să îi ofere într-adevăr suma cerută, probabil s-ar desparte de FCSB. E deja acolo de 20 şi ceva de ani. În situaţia asta, cred că e o sumă logică pe care a cerut-o.

Nici exagerată, nici mică. Ce a băgat, ce îşi poate recupera şi eu cred că şi-a făcut bine calculele. Trebuie să vedem pe cine găsim să dea măcar astea 25 de milioane”, a spus Ioan Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele