Ultima oră
Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis” Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis”
Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului
Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă
Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham
FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV
China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Gigi Becali, un nou tun financiar. Gică Hagi a recunoscut oferta pentru Florinel Coman de la un club de top din Europa: ”Provocarea vieţii!”

FCSB Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21095380/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-play-off-superliga-superbet-3-04-2023-2.jpg

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Clujenii au cerut penalty chiar în minutul 1, când au reclamat că Iulian Cristea a comis henţ în careu. În minutul 19, gazdele au deschis scorul, la o minge respinsă de Târnovanu, Bîrligea a înscris din careu. 

Bucureştenii au egalat în minutul 68, când Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect. În minutul 90, arbitrul Radu Petrescu a anulat un gol al lui Omrani, pentru ofsaid, după ce a fost consultat sistemul VAR.

Coman a marcat un gol incredibil cu CFR şi a avut evoluţii bune în ultima vreme după ce şi-a recâştigat postul de titular.

Luni, FCSB va juca cu Farul Constanţa, iar Gică Hagi a oferit mai multe declaraţii înainte de meci. De asemenea, Hagi a dezvăluit că Florinel Coman a avut o ofertă în urmă cu 3 ani dintr-un campionat de top, dar Becali nu s-a înţeles atunci la preţ şi a refuzat oferta. 

”Provocarea vieţii!”

”Întotdeauna mi-aş dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potenţial enorm. Important este să-l faci să fie foarte bun. Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Aşa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e şi decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun.

Florinel a avut la un moment dat o ofertă foarte bună, dintr-un campionat de top. Trebuia lăsat să plece, dar nu s-a luat decizia bună. Putea să aibă provocarea vieţii.

Coman a avut o ofertă foarte mare, dar nu s-a luat o decizie în favoarea lui. Decizia de a rămâne nu a fost foarte bună. Apoi a avut un moment în care a căzut emoţional, au apărut şi accidentările şi regresul” , a declarat Gheorghe Hagi pentru fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele