Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Gigi Becali susţine că s-a retras de la FCSB şi urmează să vândă echipa: ”Până să o vând ce să fac, să o arunc pe geam?”

FCSB Publicat pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21107678/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-4.jpg

Gigi Becali pare mai hotărât ca niciodată să se retragă din fotbalul românesc. Cunoscut pentru declaraţiile sale la nervi repetate pe acest subiect, Becali nu se răzgândeşte nici măcar la 4 zile după eşecul suferit de FCSB în derby-ul cu Rapid (1-0 în Giuleşti).

Mai mult decât atât, patronul ”roş-albaştrilor” a anunţat că s-a retras deja, iar acum tot ce trebuie să facă este să vândă echipa, deoarece nu poate să ”o arunce pe geam” pur şi simplu.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie

Becali îşi menţine şi hotărârea că nu va mai interveni la FCSB, iar numărul 1 la club va rămâne Mihai Stoica, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al ocupantei locului 3 din Superligă.

”Dacă eşti interesat de bani şi imagine, nu renunţi. Dacă eşti interesat de bani, eu am bani aşa de mulţi că nu mă mai interesează alţii. De imagine, nu mă mai interesează. Poate a mai rămas o rădăcină de care nu ştiu. V-am răspuns dumneavoastră, puteam să nu răspund. El a făcut nişte lucruri pe care le crede el.

El nu a atacat, a zis ce crede el, că am făcut eu corupţie. Eu m-am retras deja, trebuie să vând echipa. Până să o vând ce să fac, să o arunc pe geam? Nu mai intervin, nu mă mai interesează. Vreau să o vând şi gata. MM Stoica va face şi gata. De ieri (n.r.- marţi), e preşedintele Consiliului de Administraţie. Ce am spus, aşa fac!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele