Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Gigi Becali ştie ce şanse la titlu are FCSB în acest moment. ”Putem să fim campioni pe Arena Naţională”

FCSB Publicat pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21119121/1/gigi-becali-2023-132.png

FCSB s-a impus în faţa lui Sepsi, scor 3-1, într-o partidă din etapa a 7-a a play-off-ului Superligii şi îşi menţine şansele la titlu.

”Roş-albaştrii” se află la trei puncte în spatele Farului şi continuă să spere că pot câştiga campionatul după şapte ani de pauză. Gigi Becali a vorbit despre şansele echipei sale la titlu.

"Şansele sunt tot alea care erau şi acum o săptămână. Farul a jucat cu Rapid, noi, cu Sepsi. Aşa am crezut, dar nu erau şansele aşa. Erau şansele mai mari pentru ei, că jucau cu Rapidul şi noi cu Sepsi, ei jucau acasă. Acasă, dai multe goluri. Nu mă interesează rezultatul, e problema lor, fiecare face ce vrea cu echipa lui, cu clubul lui.

Eu ştiu doar că Dumnezeu face dreptate. Aşa cum n-au vrut ei, cred eu, Dumnezeu ştie. Putem să fim campioni pe Arena Naţională şi cu meciul ăla, şi fără meciul ăla. Nu vreau să o acuz cu nimic pe Farul, să nu se interpreteze", a declarat Gigi Becali.

Andrei Cordea: ”Sunt conştient că pot să fac lucrurile mai bine!”

Andrei Cordea a avut evoluţii mai slabe în ultima perioadă şi a fost criticat de patron. Jucătorul spune că a fost afectat de situaţia dificilă din ultimul timp.

”Da, este normal să fie greu, mi-au trimis şi din familie, apropiaţii...(n.r. criticile la adresa sa). Am rămas o persoană la fel de modestă, muncesc în fiecare zi, ştiu ce am de făcut. Atât cât intru, 5 minute, 10 minute, încerc să-mi fac treaba.

Orice fotbalist are o perioadă în care nu îi iese jocul. Dacă marcam meciurile trecute, când am avut câteva ocazii mari, lucrurile se schimbau. Se întâmplă, este fotbal, am trecut peste şi sunt conştient că pot să fac lucrurile mai bine”, a spus Andrei Cordea după partida cu Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele