Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! FCSB are un nou patron

FCSB Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21109986/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-2.jpg

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Becali şi-a ţinut promisiunea din cadrul conferinţei de presă de luni, conform Orange Sport. Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa.

Mihai Stoica, preşedinte în cadrul Consiliului de Administraţie

”De pe 24 aprilie sunt noul preşedinte al Consiliului de Administraţiei, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcţia. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. - Muntele Athos). Gigi a cedat şi acţiunile. E cineva pus bine. 

A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic când. Trebuie să ne aşezăm la masă să discutăm. Sper să am loc confortabil!”, declara Mihai Stoica vineri, conform sursei citate anterior.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele