Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Gigi Becali, răspuns pentru Iordănescu. ”De unde-ţi vine ţie? Păi n-aţi dat-o, mă, Steaua?!”

FCSB Publicat pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21099717/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

Conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua pare fără sfârşit, iar de acestă dată Gigi Becali i-a oferit un răspuns lui Anghel Iordănescu, care este fan declarat al ”militarilor”.

Patronul lui FCSB nu a trecut cu vederea discursul lui Iordănescu legat de schimbarea Legii Sportului pentru ca CSA Steaua să aibă drept de promovare în prima ligă.

”Steaua a fost luată, a fost dată de generali, de miniştri de Armată şi luată de Becali când s-au dat zeci de milioane. Aşa, că e nebunia României şi tâmpenia asta, e o prostie. Parcă suntem copii şi nu ştie toată lumea.. Voi nu ştiţi?! Doamne, că să dea, am văzut şi Puiu Iordănescu. Păi e un brand!

Sunt unii oameni pe care nu-i înţeleg. Nici nu vreau, nici nu mă mai supăr pe ei, nu vreau să-i judec. Bă, dar cum să te dai prieten cu mine, dup-aia să lauzi: <<Vai, Doamne, cât de brand e Steaua!>>. Care, mă, Steaua?! De unde-ţi vine ţie? Păi n-aţi dat-o, mă, Steaua?! Ce, sunteţi hoţi, escroci, tâlhari, mincinoşi?! Aţi dat-o voi, toţi Steaua!. De ce aţi dat-o? Că era gata! Moartă, praf şi în coşciug! Şi i-a dat-o lui Becali ca să învieze şi am înviat-o! Şi acuma stai, bă, puţin că nu e! Nişte prostii!”, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele