Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Gigi Becali râde de omul care vrea să cumpere FCSB: ”Ce afaceri are el ca să poată da 40 de milioane?”

FCSB Publicat pe 4 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21114617/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-11.jpg

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa. Becali a luat această decizie după meciul cu Rapid. Omul de afaceri cerea în acel moment 25 de milioane de euro pentru clubul lui. 

Totuşi, între timp, FCSB a intrat din nou în lupta pentru titlu. Echipa bucureşteană a învins pe Universitatea Craiova, iar CFR şi Farul Contanţa s-au încurcat în campionat. 

În acest moment, Becali nu mai mare decis să vândă echipa, nici dacă ar primi suma pe care o doreşte. Valeriu Iftime a anunţat zilele trecute că ar dori să cumpere FCSB.

Când a auzit acest lucru, Becali l-a ironizat pe patronul moldovenilor. El spune că Valeriu Iftime nu are suficienţi bani pentru a susţine o echipă precum FCSB. 

”Ce afaceri are el ca să poată da 40 de milioane?”

”De unde să aibă el atâţia bani (n.r.- râde)? Hai, lăsaţi-mă în pace! Ce afaceri are el ca să poată da 40 de milioane pe o echipă? Eu aş lua FC Botoşani gratis, ca să scape el”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele