Ultima oră
Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis” Contract nou şi mărire salarială pentru un jucător de la FCSB. ”I-am promis”
Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului Fanii Barcelonei au primit interdicţie de acces la un meci din Liga Campionilor din cauza rasismului
Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă Sportiva din Benin dată dispărută în Franţa la 10 septembrie s-a întors acasă
Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham
FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV FCSB s-a impus la scor la debutul în Europa League, dar elevii lui Charalambous nu l-au impresionat pe fostul mare internaţional: „E greu să găseşti pe cineva care a fost foarte bun!” | EXCLUSIV
China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu China Open: Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu

Gigi Becali intervine şi peste Elias Charalambous! Schimbare de totul sau nimic în primul 11 la FCSB

FCSB Publicat pe 12 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21094131/1/cfr-cluj-fcsb-superliga-superbet-09-04-2023.jpg

Cu două egaluri şi o victorie în primele 3 meciuri din play-off, FCSB este departe să arate a fi capabilă să câştige primul titlu de campioană din 2015, ceea ce îl nemulţumeşte profund pe patronul echipei, Gigi Becali.

Finanţatorul ”roş-albaştrilor” ia în calcul să ordone o schimbare în formula de start la FCSB. Cu David Miculescu şi Andrei Cordea care l-au dezamăgit, în flancul drept al ofensivei ocupantei locului 3 în Superligă, Becali se gândeşte să îl joace mai avansat pe Deian Sorescu. Locul lui Sorescu în compartimentul defensiv ar urma să fie luat de Valentin Creţu.

Şansa lui Sorescu de a-şi arăta calităţile ofensive

(n.r. despre varianta cu Sorescu şi Creţu) E posibil şi asta. Să vedem. E singura noastră problemă acolo, vedem ce facem, că nu avem...!”, a declarat Gigi Becali.

În acest scenariu, primul 11 la FCSB cu Farul Constanţa ar urma să arate în felul următor: Târnovanu - Creţu, Cristea (Dawa), Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Sorescu, Compagno, Coman.

Un gol în 12 meciuri a marcat Deian Sorescu pentru FCSB, în condiţiile în care fostul căpitan al lui Dinamo a fost utilizat până acum pe postul de fundaş lateral.

În 40 de apariţii oficiale în toate competiţiile, David Miculescu a marcat doar de 2 ori pentru FCSB şi a furnizat doar 3 pase de gol.

Andrei Cordea stă mult mai bine din punct de vedere statistic decât Miculescu: 11 goluri şi 5 pase de gol în 42 de partide oficiale. Cordea a marcat însă ultima oară pentru FCSB, la finalul lunii ianuarie, la meciul pierdut cu Farul de ”roş-albaştri” (2-3) pe Arena Naţională.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele