Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Gigi Becali, hotărât să o vândă pe FCSB dacă nu ia campionatul. ”Am tras de hăţuri cum am vrut eu”

FCSB Publicat pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21123218/1/gigi-becali-2023-132.png

Gigi Becali este hotărât să vândă FCSB în cazul în care nu ia campionatul. Omul de afaceri şi-a schimbat din nou discursul, după ce a spus că vinde echipa la finele meciului cu Rapid, încheiat cu 1-0 în favoarea giuleştenilor.

Latifundiarul din Pipera îşi schimbă declaraţiile de la o zi la alta când vine vorba de vânzarea echipei sale. De această dată el a explicat că nu vinde formaţia ”roş-albastră” în cazul în care FCSB reuşeşte să câştige campionatul, sperând să se califice în grupele Champions League sezonul viitor.

"Vând clubul, dacă nu iau campionatul. Dacă iau campionatul, nu îmi convine să vând, pentru că vreau Liga Campionilor.

Îmi pare bine că, dacă vreau să ies, am cheltuit 23 şi iau 25 de milioane. La mine, am comandat eu căruţa şi am adus eu caii. Am tras de hăţuri cum am vrut eu. Am avut performanţe. Am jucat semifinală de Cupa UEFA, am jucat în cupele europene.

Prietenul meu Rotaru a băgat 20 de milioane şi nu a luat niciun campionat şi nu a jucat prin Europa prea mult. Eu spun că anul trecut am luat campionatul.

Ne-au fost furate puncte atunci. Faptul că joci în fiecare an pentru titlu până în ultima etapă e mare lucru", a declarat Gigi Becali, la Playsport.ro.

Gigi Becali este patronul FCSB-ului din 23 ianuarie 2003.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele