Ultima oră
VIDEO | AS Roma - Venezia 2-1. Gazdele au întors partida pe final VIDEO | AS Roma - Venezia 2-1. Gazdele au întors partida pe final
Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători” Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători”
Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei
Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană
Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!” Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!”

Gigi Becali, decizie clară în privinţa lui Marco Dulca. Mijlocaşul, surprins în tribune la U. Cluj - CFR

FCSB Publicat pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20897891/1/gigi-becali.jpg

Marco Dulca este unul dintre jucătorii care par că au soarta decisă la FCSB. Mijlocaşul, sosit relativ recent de la Chindia Târgovişte, a atras criticile patronului Gigi Becali, care a anunţat, în mai multe intervenţii, că nu prea mai are încredere în el.

Dulca a fost surprins în tribunele stadionului Cluj Arena, la derby-ul Ardealului, Universitatea Cluj – CFR Cluj, confruntare care s-a văzut pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Marco Dulca a jucat doar nouă meciuri pentru FCSB în acest sezon, de la transferul de la Chindia, iar în ultimele dueluri ale vicecampioanei nu a mai fost nici în lot. În plus, şi în partida cu Sepsi, din această seară, de la ora 21:00, care se vede în direct pe Prima Sport 1, va absenta.

Dat fiind faptul că duminică a fost la Cluj, e clar că mijlocaşul nu face parte din lot pentru jocul de la Sfântu Gheorghe. Oricum, dacă va mai juca în acest sezon la altă echipă în afară de FCSB, Dulca trebuie să revină la Chindia.

Marco Dulca nu ar fi prea afectat de criticile lui Becali 

După un start bun la FCSB, nivelul lui Dulca a scăzut în ultima perioadă, iar Gigi Becali a vorbit public despre posibilitatea de a renunţa la serviciile mijlocaşului central adus de la Chindia Târgovişte în schimbul a 250.000 de euro.

Fost fotbalist important, Cristi Dulca analizează cu luciditate situaţia în care se află fiul său, dă asigurări că Marco e un fotbalist profesionist, că nu se va lăsa influenţat de critici şi că, sub nicio formă, nu va reveni la Chindia Târgovişte:

Marco e foarte profesionist, are un contract, trebuie să lupte să îşi câştige postul în echipă. Am discutat cu el, cu psihicul stă foarte bine şi trebuie să meargă înainte. E benefică concurenţa, dar eu consider că îi vă veni şi lui rândul. A jucat câteva meciuri, a făcut-o foarte bine când s-au calificat în Conference League. Apoi s-a schimbat formula de echipă, e greu să fie jucător noi şi să fie închegată echipa. Din punctul nostru de vedere este exclus să se întoarcă la Chindia. El este prea bine, este profesionist şi trebuie să lupte.

Marco are contract cu FCSB pe viaţă. Eu am încredere în el, îl cunosc foarte bine, nu cred că va ceda. Se antrenează sută la sută, mă are pe mine lângă el, sunt convins că va reuşi. Stă la Popesti Leordeni, nu e în Bucuresti.

La o zi după FCSB - Anderlecht 0-0, Gigi Becali a anunţat că vrea să renunţe la Bogdan Rusu şi Marco Dulca, fotbalişti care l-au dezamăgit prin ultimele prestaţii

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele