Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat

Gigi Becali, convins că FCSB va primi palmaresul. ”Război până la final! Cine moare, moare!”

FCSB Publicat pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21086137/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-8.jpg

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a luat hotărârea ca procesul pentru palmaresul Stelei să fie rejudecat. Gigi Becali consideră că prin acestă decizie echipa patronată de el va avea câştig de cauză într-un final.

Finanţatorul lui FCSB e încrezător că instanţa va da câştig de cauză formaţiei sale şi FCSB va fi considerată continuatoarea Stelei şi va primi palmaresul întreg.

”E vorba de un principiu aici. Am venit, am salvat-o, au semnat vreo 7-8 generali, ministru de Armată. Am dat bani, 10 milioane, i-am pierdut, am mai dat 40 de milioane, am mai scos din ei.

Să-ţi mai dau bani după ce te-am salvat din groapă, erai mort. Să-ţi dau bani în ţara mea? E şi ţara mea. Nu este a lor, de ce mă războiesc cu ei? Aşa a vrut Dumnezeu. Banii mi i-a dat Dumnezeu. Şi Steaua tot Dumnezeu mi-a dat-o, nu ei. Dar ei au semnat, mincinoşii, escrocii, cârcotaşii.

Nu aţi ştiut 15 ani cum s-a luat Steaua? O să le luăm înapoi pe toate. Se va da hotărârea de la Curtea Supremă cu motivarea. Va scrie că palmaresul este tot al lui FCSB. La revedere!

De ce să le dau lor bani? 500.000 de euro pe an? Dar ce, cresc în copac? 500.000 pe an? Nici 5 lei nu le dau! Ar însemna că eu...sunt eu bătrân, dar tot leu sunt, dar un leu mai bătrân. Dar nu sunt găinuşă. Cum adică? Voi fi leu bătrân, cu capul aşa, somnoros, dar tot cu sabie stau. Ce, am ajuns găină? Să le dau bani?

Război până la final! Cine moare, moare! Cine trăieşte, trăieşte în război şi gata! Nu am nevoie să cumpăr, dau război şi o cuceresc. O cuceresc în război, le mai arăt nucleara din când în când, scot nucleara. Ce să fac?

Cred că va mai dura 3 ani. Sunt lucruri care ţin de justiţie. Vom face revizuire la decizia cu numele şi să avem noi un nume notoriu. Ei au înregistrat-o şi au stat mai mult de 5 ani fără echipă de fotbal. Decade şi nu mai au voie să facă fotbal. Aşa e legea. Şi europeană şi românescă.

Iar noi avem o marcă notorie, pentru că noi am câştigat tot cu numele de Steaua, inclusiv Cupa Campionilor. Hai, la revedere cu Talpan!", a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele