Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Gigi Becali, apel către fani! Vrea tribune arhipline la derby-ul cu CFR Cluj. ”Nu mai e aia din trecut”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21119545/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-13.jpg

Victoria cu Sepsi Sfântu Gheorghe i-a adus pe cei de la FCSB în postura de a visa la titlu. Cu trei etape înainte de final, formaţia din Capitală este la 3 lungimi de liderul Farul şi a mai rămas de disputat inclusiv meciul direct.

Până atunci, pentru FCSB urmează derby-ul cu CFR Cluj, echipă în criză de formă, ce pare că va rata al şaselea tilu la rând.

Gigi Becali este de părere că în tribune la confruntarea de duminică vor fi 50.000 de oameni şi a punctat că fără Ciprian Deac (n.r. accidentat), formaţia lui Dan Petrescu nu mai reprezintă un pericol.

”Cred că vor fi 50.000 de oameni. E meci acasă, iar CFR nu mai e aia din trecut. E altă CFR, fără Deac parcă nu are un om acolo să dirijeze”, a explicat Becali.

”Aruncăm ce e bun şi aducem după aia un grec”. Gigi Becali nu a revenit la sentimente pozitive pentru şeful arbitrilor

 

Aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, Gigi Becali a oferit o nouă conferinţă, în ziua de după partidă. Patronul celor de la FCSB nu a revenit la sentimente mai bune faţă de Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

Becali este uluit de faptul că fostul mare arbitru grec este remunerat lunar cu 10.000 de euro şi îl acuză că nu se implică suficient.

”Nu are cine să delege de la noi? Păi, bă, Avram ăla... Piticania aia e mai deşteaptă decât Vassaras de 1.000 de ori. Pe ăla l-au aruncat. Păi ce facem, mă? Aruncăm ce e bun şi aducem după aia un grec, care de fapt ştie tot, dar face totul din Grecia?

Păi atunci, dacă suntem atât de înapoiaţi şi de primitivi, păi hai să aducem şi guvern grec, să aducem şi preşedinte grec şi directori greci. Dar să stea acolo şi să ne comande. Nu se poate aşa ceva!

Cum să-i dai 10.000 pe lună şi el să stea în Grecia?”
a răbufnit Becali.




 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele