Ultima oră
Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA
LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start
OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită
Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa
”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti ”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti

Gigi Becali a oferit un milion de euro pentru ”perla” SuperLigii: ”Am vorbit cu impresarul lui” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 15 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21316605/1/gigi-becali-2023-1.jpg

FCSB a ţintit sus şi în campania de transferuri din vară! Gigi Becali a recunoscut, recent, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 2, că l-a ofertat pe Andrei Borza, dar suma de transfer cerută de impresar a fost prea mare. Banii care i-au fost solicitaţi omului de afaceri a dus la oprirea discuţiilor, Pietro Chiodi considerând că Farul trebuie să primească până la trei milioane de euro!

Gigi Becali a răspuns ferm şi a precizat că nu poate da mai mult de un milion de euro, motiv pentru care fundaşul stânga în vârstă de 17 ani nu a ajuns la FCSB, ci la Rapid. În cele din urmă, apărătorul a semnat cu formaţia din Giuleşti, iar Farul a luat şi mai puţini bani decât era dispus să ofere Gigi Becali, doar 800.000 de euro.

Nu l-am luat pe Mazilu de la Farul pentru că nu ştiam dacă funcţionează la mine. Dacă funcţionează doar la Gică? L-am luat pe Nedelcu, dar nici la Gică nu mai merge acum. Am dat două milioane pe Nedelcu. Mă întreb, dacă nu funcţionează la mine? Mazilu cred că va reuşi, dar îmi e teamă să mai iau de la Gică.

Pe Borza am vrut să-l iau, dar impresarul mi-a cerut 3 milioane, eu am spus că dau doar un milion”, a spus Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 2.

Andrei Borza a semnat cu Rapid, Farul a încasat doar 800.000 de euro 

Giuleştenii vor plăti 800.000 de euro în schimbul fundaşului stânga, iar ”marinarii” au păstrat 15% dintr-un viitor transfer. Andrei Borza, în vârstă de 17 ani, este un produs al Academiei Hagi şi este cotat la 1 milion de euro pe Transfermarkt.

Pentru România, fundaşul stânga a jucat la toate naţionalele de tineret. Pentru România U21 şi-a făcut debutul chiar la Campionatul European din acest an, disputat în România şi Georiga.

A jucat doar în partida de debut contra Spania, scor 0-3, iar în meciurile cu Ucraina şi Croaţia a fost rezervă neutilizată.

Pentru Rapid a prins deja trei meciuri, fiind integralist.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele