Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Gigi Becali a luat marea decizie! Ce se întâmplă cu Deian Sorescu din sezonul următor: ”E păcat!”

FCSB Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21112282/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-play-off-superliga-superbet-3-04-2023-4.jpg

Chiar dacă la primele sale meciuri pentru FCSB a fost criticat de către Gigi Becali pentru că nu avea acelaşi randament ofensiv ca la Dinamo, Deian Sorescu a reuşit prin evoluţiile sale constante să intre în graţiile patronului ”roş-albaştrilor”, iar şansele materializării unui transfer definitiv de la Rakow au crescut considerabil.

Becali le-a plătit polonezilor pentru împrumutul lui Sorescu până la finalul sezonului curent 50.000 de euro, iar un transfer definitiv l-ar costa pe latifundiar alţi 850.000 de euro.

Omul cu banii de la FCSB a recunoscut că vrea să îl cumpere pe fundaşul dreapta dacă echipa sa va câştiga campionatul, însă nu este exclus deloc ca Becali să se gândească oricum să consolideze lotul pentru stagiunea viitoare.

În acest moment, FCSB are şanse reale la titlu, iar Gigi Becali a vorbit despre Deian Sorescu. El susţine că postul fotbalistului va fi schimbat în următoarea perioadă. 

”E păcat!”

”Lui Sorescu cred că îi schimbă postul. Aşa mi-a zis Charalambous. A zis că e păcat ca un jucător de 20 de ani să fie rezervă şi Sorescu e văzut mai mult aripă stânga – dreapta. I-am zis să facă ce vrea pentru că el a adus echipa aici.

Nu ştiu (n.r. dacă Pantea o să fie titlular). El se gândeşte, a zis că o să facă nişte antrenamente cum o să joace cu Sepsi ca să vadă. El ştie, alea sunt antrenamentele lor”, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele