Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali a dezvăluit când va mai merge la stadion. "Fac şi propagandă" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21588357/1/gigi.png

După mai mulţi ani, Gigi Becali a revenit pe stadion. Finanţatorul campioanei a fost prezent la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, încheiat cu victoria ardelenilor, scor 0-1.

Becali a dezvăluit că va mai merge la meciurile pe care FCSB le va juca în grupele Champions League, în cazul în care echipa se va califica. De asemenea, finanţatorul a punctat că motivul îl reprezintă banii mulţi pe care ar urma să îi încaseze.

"Voi nu ştiţi ce vreau eu? Voi ştiţi ce vreau eu. Bănucul. Eu îl vrea pe bănucul. Să vină bănucul şi după aia mergem la fiecare meci.

(n.r. dacă va merge la meciurile din grupele Champions League) Păi cum? Fac şi propagandă!", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele