Ultima oră
Mircea Lucescu, nemulţumit înaintea partidei cu Lituania! "Nu e ceea ce trebuie să fie" | VIDEO EXCLUSIV Mircea Lucescu, nemulţumit înaintea partidei cu Lituania! "Nu e ceea ce trebuie să fie" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Radu Drăguşin, în exclusivitate la Prima Sport! "Când vii şi joci pentru fanii tăi, pentru naţională, te refaci într-o zi şi eşti gata" VIDEO | Radu Drăguşin, în exclusivitate la Prima Sport! "Când vii şi joci pentru fanii tăi, pentru naţională, te refaci într-o zi şi eşti gata"
VIDEO | România - Lituania, ASTĂZI, de la 21:45, în direct pe Prima TV. Echipa de start aleasă de Mircea Lucescu! VIDEO | România - Lituania, ASTĂZI, de la 21:45, în direct pe Prima TV. Echipa de start aleasă de Mircea Lucescu!
Aşteptarea a luat sfârşit! Alexandru Cicâldău a revenit în Superliga Aşteptarea a luat sfârşit! Alexandru Cicâldău a revenit în Superliga
VIDEO | Cipru - Kosovo a fost întrerupt VIDEO | Cipru - Kosovo a fost întrerupt
OFICIAL | Andres Dumitrescu a revenit în Superligă OFICIAL | Andres Dumitrescu a revenit în Superligă

Gestul incredibil a lui Mitriţă din partida cu Petrolul, taxat imediat. „E urât! Trebuie să ia cartonaş roşu, ca să se înveţe minte” | EXCLUSIV VIDEO

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21691825/2/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-4-08-2024-2.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a patra din Superligă.

Unul dintre momentele controversate ale partide care s-a jucat pe „Ion Oblemenco” a fost acela în care Alexandru Mitriţă l-a lovit intenţionat pe Sergiu Hanca.  În urma fazei, care s-a întâmplat în finalul primei reprize, mijlocaşul a văzut cartonaşul galben.

Basarab Panduru a vorbit despre gestul grosolan a lui Mitriţă, dar chiar dacă l-a calificat ca fiind nesportiv, expertul Prima Sport nu consideră că se impunea cartonaş roşu la acea fază.

„În timpul meciului credeam că e de mai mult, dar parcă era exagerat dacă era cartonaş roşu. Oricum, gestul ăsta este urât nu ştiu ce să zic despre el. E urât! Poate la un moment dat trebuie să ia cartonaş roşu, ca să se înveţe minte că aşa ceva nu se face.

În niciun campionat sănătos nu vezi aşa ceva, să vină unul şi să dea aşa. Gestul e urât, dar faultul în sine nu e vreun mare fault”, a declarat Basarab Panduru, în exclusivitate la Prima Sport.

Discuţia despre Alex Mitriţă a continuat în studio-ul Fotbal Show, iar Bogdan Cosmescu e de părere că dacă Universitatea Craiova reuşeşte să îl vândă din nou pe jucător, după ce l-a readus gratuit vara trecută, va avea un mare câştig.

„Dacă îl vinde încă o dată pe Mitriţă e şmecherie mare de tot! Vorbesc serios, este ideal! Să îl dai cu 8 milioane la New York şi să mai iei acum 2-3 milioane, faci cea mai bună afacere”, a adăugat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri