Ultima oră
Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO
”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare ”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”

Germania - Ungaria 2-0. Maghiarii, pe punctul să fie eliminaţi de la EURO

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21634678/3/ger-hun.jpg

Reprezentativa Germaniei, gazda competiţiei, a învins, miercuri, la Stuttgart, cu scorul de 2-0, echipa Ungariei, în etapa a doua a grupei A de la Euro 2024 şi s-a calificat în optimile de finală.

În prima etapă, Germania a învins cu 5-1 Scoţiia.

Miercuri, golurile au fost marcate de Musiala ’22 şi Gundogan ’67.

LIVE TEXT | Germania - Ungaria 2-0 (Musiala 22, Gundogan 67). Echipele de start:

  • Germania: Manuel Neuer – Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt – Robert Andrich, Toni Kroos – Florian Wirtz, Ilkay Gündoğan, Jamal Musiala – Kai Havertz
  • Ungaria: Peter Gulacsi - Attila Fiola, Willi Orban, Marton Dardai - Bendeguz Bolla, Adam Nagy, Andras Schafer, Milos Kerkez - Roland Sallai, Dominik Szoboszlai - Barnabas Varga.

Minutul 90+3: Final de meci! Germania bate cu 2-0.

Minutul 75: Sane şutează de la distanţă, dar Gulacsi e la post şi parează.

Minutul 67: GOL Germania! Nemţii conduc perfect balonul, iar Gundogan finalizează din 10 metri cu o execuţie din prima.

Minutul 60: Varga reia cu capul puţin peste poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Germania conduce cu 1-0.

Minutul 45+2: Orban trimite în poartă după o lovitură liberă. Reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 43: Musiala trage de la distanţă puţin pe lângă poartă.

Minutul 24: Maghiarii dau replica! Neuer salvează la lovitura liberă bătută de Szoboszlai.

Minutul 22: GOL Germania! Gundogan profită de o desincronizare a lui Orban şi Gulacsi. Mingea este scoasă la Musială, care înscrie din câţiva metri.

Minutul 11: Gulacsi scoate excelent la şutul lui Havertz din 5 metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

Germania a defilat în primul meci de la EURO. Nemţii au învins reprezentativa Scoţiei, scor 5-1.

De cealaltă parte, Ungaria a dezamăgit în prima partidă. Maghiarii au pierdut, scor 3-1, cu Elveţia, la finalul unui meci în care au fost dominaţi copios.

Totuşi, Ungaria speră la un rezultat mare cu Germania. În precedentele trei partide direct, Ungaria s-a impus o dată, iar două meciuri s-au terminat la egalitate. Cele două s-au întâlnit şi la precedentul Campionat European, iar rezultatul final a fost 2-2.

În urmă cu trei ani, Ungaria şi Germania au fost în aceeaşi grupă cu Franţa şi Portugalia. Nemţii au terminat pe locul secund, cu 4 puncte, iar maghiarii pe ultima poziţie, cu 2 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele