Ultima oră
Florinel Coman, dezvăluire din interiorul vestiarului naţionalei Florinel Coman, dezvăluire din interiorul vestiarului naţionalei
Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta
La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol
Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya
Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon
Decizia luată de FRF cu privire la Nordis Decizia luată de FRF cu privire la Nordis

Friday Adams, dorit într-un campionat important

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:20
mail-share icon Email

Se anunţă o mutare cel puţin interesantă. Friday Adams a impresionat la Botoşani, iar acum ar putea ajunge la revelaţia sezonului din Turcia.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21758634/1/fc-botosani-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-06-10-2024-3.jpg

Ajuns la FC Botoşani în urmă cu un an, Friday Adams a avut evoluţii constante în Superligă. Mijlocaşul dreapta a fost utilizat pe mai multe poziţii în România, ultima data fiind fundaş dreapta în meciul câştigat în faţa Rapidului, scor 2-0.

Nigerianul a avut o prestaţie solidă în victoria obţinută de FC Botoşani şi a ajuns la patru meciuri consecutive ca integralist. Friday Adams a reuşit să marcheze şi un gol în acest sezon, chiar primul înscris de Botoşani în actuala stagiune. Fotbalistul de 21 de ani a egalat la 1 în meciul pierdut de Botoşani cu Oţelul, scor 2-3, în etapa inaugurală.

Acum, Friday Adams ar fi dorit de Eyupspor, antrenată de Arda Turan. Conform GSP, turcii sunt gata să ofere nu mai puţin de 1,3 milioane de euro pentru serviciile nigerianului, ceea ce ar fi o adevărată lovitură dată de Valeriu Iftime. Friday Adams a ajuns liber de contract la FC Botoşani, în vara anului 2023.

Eyupspor este una din revelaţiile sezonului în Turcia, distincţie pe care o împarte cu Samsunspor. Deşi este nou-promovată, echipa pregătită de Arda Turan a strâns până acum 12 puncte şi se află pe poziţia a şaptea, la doar patru puncte de Fenerbahce, pregătită de Jose Mourinho.

Friday Adams ar avea un salariu fenomenal

Oferta făcută de Eyupspor este foarte bună din punct de vedere financiar şi pentru jucător, nu doar pentru FC Botoşani. Se pare că Friday Adams ar avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, de şase ori mai mult decât câştigă în România.

Leafa ar urrma să crească cu 50.000 de euro pe sezon, iar durata angajamentului ar fi de patru ani.

Friday Adams a mai evoluat la Noah, în Armenia, înainte să semneze cu FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele