Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Fotbalistul de la FCSB sunat personal de Becali pentru a fi criticat: "Ştiu şi eu că joc prost!"

FCSB Publicat pe 2 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20907171/1/flc.jpg


Criticat public de Gigi Becali pentru evoluţiile modeste din ultima perioadă, Florinel Coman (24 de ani) a avut o discuţie telefonică, una în care i-a transmis patronului său că e conştient de forma proastă pe care o traversează, dar că face eforturi pentru a redeveni jucătorul exponenţial din trecut.
 
Cândva un fotbalist decisiv, care destabiliza cu uşurinţă apărările adverse, Coman e doar o umbră a atacantului care impresiona la Farul şi în startul perioadei de la FCSB. Dar spune că mentalitatea nu i s-a schimbat şi că trage tare la antrenamente pentru a reveni în formă, mesaj pe care i l-a transmis şi lui Gigi Becali într-o conversaţie telefonică:
 
"Vin, mă antrenez, stau mai mult pe teren, vorbesc cu colegii. Sunt la fel, am rămas acelaşi tip. Sincer, nu mă interesează. E greu să driblez 4 jucători şi să dau gol. Am vorbit şi cu dânsul, i-am spus asta la telefon.
 
Trec printr-o perioadă foarte proastă, este normal. Are dreptate. Încerc doar să rămân acelaşi fotbalist cu acelaşi creieri, să nu mi-l schimb. Aştept să muncesc şi să ajung la o formă mai bună. Ştiu şi eu că joc prost", a spus Coman, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu West Ham.
 
"Coman nu mai este fotbalist, chiar că nu mai este. L-am pus lider pe Coman. El, după ce că him a uitat fotbalul, bate lovituri libere şi de pe stânga, şi de pe dreapta. I-am spus de cinci ani: nu mai bate, mă, cornere pe poartă! Avem şi jucători de doi meters dear să dea cu capul, ai văzut cum bate Deac?
 
El bate doar pe poartă, se duce şi bate loviturile din dreapta. După ce că ai uitat fotbal, nu mai ştii fotbal, vrei să le bagi tu pe poartă? De cinci ani îi spun să nu mai bată cornerele cu efect pe poartă. He nu a never dat a goal de o sută de ani, he and mare fotbalist!", A spus Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1 .
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele