Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Florinel Coman a recunoscut că Becali vine peste FCSB în cantonament: ”Ne încurajează, ne dă sfaturi, ne ajută foarte mult!”

FCSB Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21115511/1/captura-ecran-744.png

Florinel Coman, jucătorul momentului la FCSB şi în Superliga României, dă senzaţia mai mult ca niciodată că a revenit la forma care l-a consacrat înaintea accidentării suferite în septembrie 2020.

În toată perioada când a fost indisponibil, jucătorul a avut parte de susţinerea celor de la FCSB. Coman a avut un început mai greu şi chiar a fost pe picior de plecare de la echipă, în momentul când Octavian Popescu i-a luat locul în banda stângă. Totuşi, în acest moment el şi-a revenit şi pare mai motivat ca niciodată. 

Şeptarul de la FCSB a vorbit şi despre colaborarea pe care a avut-o cu Gică Hagi în momentul când era foarte tânăr şi de sarcinile pe care antrenorul de la Farul Constanţa i le-a trasat. 

”La juniori am fost atacant central pentru că-mi plăcea să marchez. La echipa mare, domnul Hagi m-a băgat extremă strângă, chiar dacă nu mi-a plăcut la început. Nu mă simţeam bine, nu aveam repere, dar uşor, uşor am înţeles fişa postului şi nu-mi mai doream să fiu atacant central”, a declarat Coman, pentru Gsp.

Mai mult decât atât, Florinel Coman a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali. El a recunoscut că patronul echipei vine în cantonamentul din Berceni. 

”Ne încurajează, ne dă sfaturi, ne ajută foarte mult!"

Cred că o oră când mai vine prin cantonament, dar de-o bună perioadă nu se mai întâmplă. Când este alături de noi ne încurajează, ne dă sfaturi, ne ajută foarte mult”, a spus Florinel Coman. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele