Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Florinel Coman a ieşit la atac după victoria cu Sepsi: ”Nu m-a surprins deloc că Farul a câştigat cu Rapid!” | VIDEO

FCSB Publicat pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21118912/1/captura-ecran-783.png

Echipa bucureşteană FCSB a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Sepsi a avut ocazii în startul primei reprize, dar Târnovanu a intervenit salvator în două rânduri. În minutul 28, FCSB a deschis scorul prin Miculescu, iar cinci minute mai târziu Sorescu l-a driblat pe Niczuly, însă a alunecat. I-a pasat apoi lui Miculescu, dar şutul acestuia a fost blocat de portarul oaspeţilor. În minutul 45+2, Niczuly l-a faultat pe Sorescu în careu şi s-a dictat penalti, dar goalkeeperul lui Sepsi a parat şutul lui Radunovic de la punctul cu VAR.

Bucureştenii au avut o bară în minutul 65, la o lovitură liberă a lui Florinel Coman, iar Sepsi a egalat prin Tudorie, în minutul 67. A fost însă egalitate doar timp de şapte minute, pentru că în minutul 74, Ovidiu Popescu a readus gazdele în avantaj cu un şut din careu, iar Cordea a stabilit scorul final în minutul 79, înscriind din pasa lui Florinel Coman.

Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, a declarat, luni seară, că nu a avut emoţii după ce formaţia sa a fost egalată de Sepsi, deoarece coechipierii săi erau decişi să câştige. De asemenea, el a recunoscut că nu a fost surprins de victoria Farului cu Rapid. 

”Nu m-a surprins deloc că Farul a câştigat cu Rapid!”

”Am făcut un meci consistent, îl puteam închide în prima repriză, dar important e că am intrat montaţi să câştigăm. Nu-mi place să fac calcule, ştiam ce ne va aştepta în această seară, am analizat meciurile celor de la Sepsi şi am ştiut să gestionăm momentele cheie.

Ne aşteptam să înceapă tare, 25 de minute nu ne-a ieşit jocul, dar important e că nu am renunţat. Nu a fost niciun moment de speriat. Am vorbit de la început că trebuie să luptăm până la final. Lăsăm lucrurile să se întâmple şi vom vedea la sfârşit unde vom fi.

În cele 3 meciuri care urmează nu mai contează jocul, ci doar să luăm punctele. Cum am făcut la Craiova. Întâlnim CFR-ul acasă, avem un plus foarte mare, stadionul va fi plin. Trebuie să începem meciul agresiv şi cu gândul de a lua cele trei puncte.

Nu m-a surprins deloc acel meci (n.r.- Farul - Rapid), era clar că bate Farul. Dacă le dădea 4, ce mai conta? Şi 1-0 dacă era, eram sigur că bate Farul. Vrem să ducem lupta la titlu până în ultima etapă, să sărbătorim cu fanii, acasă. Presiune există peste tot”, a spus Coman.

În clasament, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi e pe ultimul loc al play-off-ului, 6.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele