Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat

Florin Talpan nu s-a putut abţine şi a emis un comunicat oficial după ce FCSB şi-a anunţat noul antrenor: ”ALERTĂ FAKE-NEWS! Nu Steaua a schimbat tehnicianul!”

FCSB Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21084117/1/talpan-steaua.jpg

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a publicat un comunicat oficial după ce FCSB şi-a prezentat noul antrenor, pe cipriotul Elias Charalambous.

Noul tehnician al roş-albaştrilor a susţinut o conferinţă de presă alături de managerul general Mihai Stoica, care a spus că ”Steaua are un nou antrenor”. Această afirmaţie l-a deranjat pe Talpan.

Astfel, Talpan a declarat că Daniel Opriţa rămâne antrenorul clubului Steaua Bucureşti.

”Nu Steaua a schimbat tehnicianul!”

”ALERTĂ FAKE-NEWS! Clubul STEAUA BUCURESTI nu a schimbat antrenorul echipei de fotbal. Daniel OPRIŢA antrenează echipa de fotbal a clubului STEAUA încă din anul 2019 si are parte, în continuare, de tot sprijinul clubului STEAUA si al suporterilor stelişti pentru a-si îndeplini obliectivele cu echipa de fotbal STEAUA BUCUREŞTI.

Potrivit Legii Sportului nr. 69 / 2000, articolul 45, cluburile sportive deţin EXCLUSIVITATEA:

– dreptului de folosinţă asupra siglei/emblemei proprii

– dreptului asupra imaginii de grup sau individuale, statică şi în mişcare a sportivilor lor în echipament de concurs şi de reprezentare, când participa la competiţii în numele respectivei structuri;

– drepturilor de reclamă, publicitate şi de transmisie radio şi televiziune la competiţiile pe care le organizează sau la care participă, după caz.

CSA Steaua Bucuresti este UNICUL PROPRIETAR legal al numelui si al mărcii “Steaua Bucuresti”. Vă reamintim faptul că, potrivit deciziilor definitive şi irevocabile ale Justiţiei, clubul STEAUA BUCUREŞTI nu a înstrăinat niciodată numele, marca sau palmaresul către alte entităţi sportive sau comerciale.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit definitiv, încă din anul 2014, faptul că societatea FC FCSB SA a folosit ilegal si fără niciun drept numele si marca “Steaua Bucuresti”.

Ulterior, în anul 2016, Curtea de Apel Bucuresti a interzis societătii FCSB SA orice fel de asociere cu numele “Steaua” sau “Steaua Bucuresti”, fără acordul proprietarului legal al mărcii – Clubul Sportiv al Armatei STEAUA. Decizia Curtii de Apel a rămas definitivă după ce ÎCCJ a respins, în anul 2018, recursul depus de societatea FCSB în acest caz.

În acest context, clubul STEAUA Bucureşti solicită Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să ia toate măsurile necesare pentru respectarea Legii Sportului si pentru respectarea deciziilor definitive si irevocabile ale Justiţiei.

FRF şi LPF ar trebui să intervină de urgentă în acest caz. FRF şi LPF trebuie să oblige angajaţii societăţii FCSB SA să renunţe la furtul de identitate si la orice fel de asociere cu numele “Steaua Bucuresti”, atâta timp cât în competiţia organizată de LPF nu există în acest moment absolut niciun club care poartă numele STEAUA BUCUREŞTI”, se arată în comunicatul emis de Florin Talpan, potrivit Fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele