Ultima oră
Paul George a părăsit-o pe LA Clippers şi se mută în Conferinţa de Est Paul George a părăsit-o pe LA Clippers şi se mută în Conferinţa de Est
Jackie Ionescu a decedat la 88 de ani Jackie Ionescu a decedat la 88 de ani
NEWS ALERT | Una din vedetele Olandei s-a accidentat şi nu va juca cu România NEWS ALERT | Una din vedetele Olandei s-a accidentat şi nu va juca cu România
Enriko Papa, gata de revenirea în Superligă! Albanezul ajunge joi în România Enriko Papa, gata de revenirea în Superligă! Albanezul ajunge joi în România
Pronosticul dat de Peter Schmeichel pentru meciul României Pronosticul dat de Peter Schmeichel pentru meciul României
Francesco Calzona a vorbit despre incidentul cu Declan Rice Francesco Calzona a vorbit despre incidentul cu Declan Rice

Florin Răducioiu le dă peste nas jucătorilor de la Dinamo care ar dori o primă de sărbători: ”Nu prea merită. Situaţia este dramatică!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21435844/1/captura-ecran-1142.png

Echipa Dinamo Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al anului din Superligă.

Într-o primă repriză în care Dinamo a avut posesia, formaţia bucureşteană nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Fernandez. Nemec a înscris pentru FC Voluntari, în minutul 45, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Repriza secundă a început mai târziu cu cinci minute, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia de comunicare a arbitrilor. În minutul 67 portarul oaspeţilor, Jesus Fernandez a apărat un şut al lui Goncalo Gregorio, la cea mai mare ocazie de până atunci a meciului.

Dinamo a reuşit însă să câştige cele trei puncte, după ce a primit un penalti în minutul 90, la un fault în careu asupra lui Hakim Abdallah. Goncalo Gregorio a transformat şi dinamoviştii s-au impus cu 1-0.

După meciul cu FC Voluntari, a fost pusă problema dacă la Dinamo va ajunge o primă de sărbători, după prima parte a campionatului. Totuşi, Florin Răduciou a avut un mesaj ferm şi a spus că fotbaliştii din Ştefan cel Mare nu prea ar merita o primă. 

Fostul mare internaţional susţine că situaţia este dramatică la Dinamo, iar toţi jucătorii ar trebui să dea mai mult decât au arătat până acum. 

”Nu prea merită. Situaţia este dramatică!” 

”Nu prea merită. Îmi pare rău, şi eu am fost jucător. Toată lumea trebuie să dea mai mult. Situaţia lui Dinamo este oricum dramatică. Acum nu ştiu dacă este oportun să le dai primă. Două victorii, nu primesc gol. 

Ăsta este un lucru interesant. Nu am văzut o schimbare în bine la echipă. Nu mă exprim încă, mai aştept. Eu am văzut meciuri cu Burcă foarte bune”, a spus Florin Răduciou, la Prima Sport.

 

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, dar s-a apropiat la 7 puncte de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj. FC Voluntari este pe locul 13, cu 24 de puncte.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele