Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Florin Lovin nu a stat pe gânduri în disputa FCSB - CSA Steaua. ”Nu au făcut nimic”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21100910/1/lovin.jpg

Florin Lovin (41 de ani) a vorbit despre situaţia tensionată dintre FCSB şi CSA Steaua, cu privire la palmares.

Fostul fotbalist este de părere că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei, pentru care a şi jucat, în perioada 2004-2009, fiind unul din cei mai buni mijlocaşi ai vremii din fotbalul românesc.

Lovin este de părere că cei de la CSA Steaua nu au niciun interes să privatizeze echipa şi consideră aberant faptul că se platesc jucători din banii statului.

”Avem Steaua pe piept. Pe toate tricourile cu care am jucat cu emblema Stelei Bucureşti. Dar ăsta este un subiect în care trebuie să laşi pe fiecare să-şi aleagă unde se duce.

Pentru mine este clar că FCSB-ul este continuatoarea Stelei, pentru că aşa nu a retrogradat, nu s-a desfiinţat. Este aceeaşi care a funcţionat din 2003.

Ei consideră asta (n.r. – schimbarea Legii Fotbalului, astfel încât şi cluburile de drept public să poată activa în ligile superioare) un ajutor dat fotbalului. Dar ce ajutor este ăsta? Mi se pare aberant. Dai nişte bani din buzunarul statului să plăteşti jucătorii. Nu, atât trebuie să faci. Să asiguri o variantă prin care privatul să poată investi în fotbal.

Eu consider că oameni care sunt acolo (n.r. – la CSA) nu au făcut nimic pentru a putea să o ducă în zona de privat. Şi cred că nici nu vor. Zici că privatul trebuie stârpit”,
a explicat Lovin, pentru Sport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele