Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

FCSB, transfer bombă dacă ia titlul! Gigi Becali pune la bătaie 2 milioane de euro

FCSB Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21115691/1/gigi-becali-2023-132.png

FCSB are din nou încredere că poate triumfa în SuperLiga României, iar acest detaliu este evident din discursul afişat de patronul Gigi Becali. În cazul în care va reuşi, în sfârşit, să recâştige gloria internă, atunci omul de afaceri este pregătit să facă tot posibilul pentru un transfer spectaculos!

Gigi Becali a rămas impresionat de evoluţiile unui fotbalist din prima ligă, pentru modul în care s-a prezentat în sezonul regular, dar şi în play-off. Este vorba de un jucător legitimat acum la liderul Farul, Louis Munteanu mai exact, care evoluează sub comanda lui Gică Hagi sub formă de împrumut.

Louis Munteanu, în vârstă de 20 de ani, este venit de la Fiorentina, până la finalul sezonului actual. În acest timp, în actuala stagiune, a marcat de cinci ori şi a oferit şase pase decisive, în 24 de partide, iar Fanatik notează că, în cazul în care FCSB va lua titlul, atunci Gigi Becali va face tot posibilul pentru a obţine acordul italienilor pentru transfer.

Se pare că suma mutării s-ar ridica la două milioane de euro, bani pe care Becali i-a mai plătit şi în trecut sau de care s-a apropiat considerabil. De exemplu, David Miculescu a fost luat de la UTA pentru aproximativ aceiaşi bani.

Louis Munteanu, crescut de Gică Hagi 

Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi si a debutat în Liga 1 la 17 ani (27.10.2019), într-o partidă cu Dinamo.

Este dublu campion de juniori U19 al României şi dublu căştigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide. A plecat la Fiorentina în septembrie 2020, pentru 1.7 milioane de euro.

Cotat acum la 600.000 de euro, Louis Munteanu se mândreşte cu 13 goluri şi patru pase de gol în 40 de meciuri jucate pentru Fiorentina Primavera.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele