Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

FCSB, susţinere neaşteptată. ”Veţi asista la distrugerea fotbalului românesc”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21104407/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-23-04-2023-1.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Cei de la FCSB au contestat vehement maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic, care a acordat cartonaşe galbene la două intrări dure ale lui Onea şi Grigore la Coman, respectiv Compagno.

Fiul patronului de la FCU Craiova a reacţionat dur pe reţelele de socializare şi a punctat faptul că aceste erori duc la distrugerea fotbalului românesc.

”Pentru cei care se plictisesc vă recomand să urmăriţi meciul dintre Rapid şi Steaua (n.r. FCSB). Veţi asista la distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului de către cei care conduc acest sport.

Asta în caz că aţi ratat meciul de ieri (n.r. sâmbătă, FC Botoşani – FC U Craiova 0-0) de la Botoşani”,
a scris Adrian Mititelu Jr. despre meci.



 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele