Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

FCSB se vinde! Gigi Becali nu glumea, iar MM Stoica îşi anunţă plecarea de la club: ”Vă spun sigur. Vor să plătească banii ceruţi. Fără el nu mă văd aici. De mult vreau să plec!”

FCSB Publicat pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21104999/1/steaua-bucuresti-fc-viitorul-constanta-1-4-liga-1-19-05-2013.jpg

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

La o zi după meci, Gigi Becali a discutat în cadrul unei conferinţe despre ieşirea sa din fotbal. El a dezvăluit că va da echipa pentru suma de 25 de milioane de euro.

Omul de afaceri a declarat că este afectat de maniera de arbitraj a lui Horaţiu Feşnic şi nu mai are de gând să se implice la formaţia din Capitală.

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar mai multe voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii. 

La câteva ore după declaraţiile omului de afaceri, MM Stoica a confirmat că există cumpărători pentru club. Managerul general de la FCSB susţine că el nu se vede fără Gigi la echipă şi că îşi doreşte să plece de mult timp. 

”Vă spun sigur. Vor să plateasc banii ceruţi de Gigi. De mult vreau să plec!”

”Înţeleg că sunt deja cumpărători. Vorbesc în cunoştinţă de cauză. Ştiu că sunt oameni dispuşi să ofere suma respectuvă. Fără Gigi Becali nu mă văd în club, nu.

De mult vreau să ies din club. Am peste 30 de ani şi e suficient, nu mi-am propus niciodată să fiu conducător de club atât de mult. Nu mai pot. Ieri mi-a fost foarte greu”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

FCSB, învinsă de Rapid în deplasare

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Meciul de pe stadionul Valentin Stănescu a început cu opt minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.  

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză, FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele