Ultima oră
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu
A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului
Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani
Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului
Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11 Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11

FCSB poate promova câţiva tineri din vară, din propria pepinieră: ”E un portar bun”

FCSB Publicat pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21089485/1/njm2jmhhc2g9ymrlmgjkodkyyze1ngy2yty5m2u4ztiynmi1ztkymjq-thumb.jpg

FCSB se poate întări cu patru jucători în vară, tinerii din academie, câţiva dintre ei, fiind la un nivel foarte bun, remarcat de Mihai Stoica. Oficialul vicecampioanei i-a lăudat pe câţiva şi, de exemplu, în cantonamentul de iarnă FCSB i-a cooptat pe juniorii Alexandru Maxim (portar), Luca Ciobanu (fundaş), Vlad Tudor, Daniel Toma şi David Popa (toţi mijlocaşi).

  • CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, într-un derby care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

FCSB a investit în ultimii ani în academie, iar în viitorul apropiat poate da la prima echipă jucători care să aibă pretenţii de titulari. În special, Mihai Stoica a rostit numele lui Alexandru Maxim, portar, dar pe o poziţie pe care FCSB nu se poate spune că are probleme, Ştefan Târnovanu având evoluţii foarte bune şi o vârstă deloc înaintată, poate nici măcar nefiind la maturitate totală.

Tare mi-e că, într-un an-doi, o să avem portar titular din 2007 la Steaua... la FCSB. Este Alexandru Maxim. 2007 se anunţă o generaţie tare de tot.

Sunt acum în Franţa... ăştia mici ai noştri... de excepţie. Unii nici n-au împlinit 17 ani. Unii au împlinit, alţii urmează să împlinească”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

FCSB, probleme de lot înaintea derby-ului cu CFR Cluj!

CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, într-un derby care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Din păcate pentru ambele formaţii, există probleme de lot şi riscă să nu mizeze pe câteva dintre piesele de bază. Veşti proaste pentru Dan Petrescu, dar şi pentru stafful tehnic al lui Mihai Pintilii.

FCSB nu va miza, aproape sigur, pe Octavian Popescu, el urmând să rămână chiar în Bucureşti, să nu facă nici măcar deplasarea la Cluj. Cu semnul întrebării este Adrian Şut, iar Mihai Stoica a declarat că nu va juca dacă nu va fi apt sută la sută.

Octavian Popescu are şanse foarte mari să nu facă deplasarea la Cluj.

Adrian Şut e bine, dar încă nu e la sută la sută. Sperăm să fie. Oricum, vor juca doar fotbaliştii care sunt sută la sută. Am avut emoţii mari de tot. A suferit o entorsă, dar a fost una uşoară. Nu a fost ca cea suferită de Tavi Popescu la naţională”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele