Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

FCSB, în pericol să îşi piardă unul dintre cei mai buni jucători din cauza capriciilor lui Gigi Becali

FCSB Publicat pe 11 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21121315/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-17-04-2023-2.jpg

Malcom Edjouma, nemulţumit de statutul pe care îl are la FCSB, îşi doreşte să plece de la ocupanta locului doi din Superligă, din sezonul viitor, informează Gazeta Sporturilor.

Edjouma a fost deranjat de faptul că echipa sa a ezitat să îl trimită la ”vraciul" Marijana Kovacevic, pentru a încerca o recuperare miraculoasă în finalul sezonului, chiar dacă ulterior francezul a aflat că sârboaica nu putea face nimic să îl vindece.

”Tactica” lui Gigi Becali îl îndepărtează pe Edjouma de la FCSB

Mijlocaşul central al ”roş-albaştrilor” a fost contrariat şi de deciziile lui Gigi Becali de a-l schimba rapid în timpul ultimelor jocuri dinaintea accidentării.

”El a înţeles că nu-i interesa pe antrenori, pe conducători, că-l invitau să se ducă în Serbia doar dacă ţinea cu tot dinadinsul să fie recuperat mai devreme. Şi să-şi plătească singur totul.

El a venit ca mijlocaş defensiv, după care Becali l-a transformat într-un inter, un mijlocaş ofensiv. A jucat din ce în ce mai bine, a marcat multe goluri şi devenise foarte important. Din momentul acela, Gigi ori l-a ţinut pe bancă, ori l-a schimbat devreme mai mereu atunci când a fost titular.”, au explicat persoane din club pentru sursa citată.

Dacă problemele nu se vor rezolva, cel mai probabil Malcom Edjouma va fi protagonistul unui transfer din sezonul viitor în străinătate. În actuala stagiune, Edjouma a marcat pentru FCSB 11 goluri şi a oferit 3 pase de gol în 40 de meciuri oficiale.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele