Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

FCSB - Corvinul 0-3? Campioana României ar putea pierde Supercupa la masa verde

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21642359/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-play-off-superliga-superbet-24-04-2024-1.jpg

FCSB şi Corvinul se vor duela în Supercupa României. Meciul va avea loc pe 4 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul ”Steaua”.

Totuşi, campioana Superligii ar putea pierde meciul cu 3-0 la masa verde! Gigi Becali a băgat spaima în fanii echipei şi a anunţat că nu va băga pe teren vreun jucător care să respecte regula U21. 

"Pe mine mă interesează ca eu să joc Supercupa cu echipa pe care vreau să o fac eu. Vreau să câştig bani, vreau Liga Campionilor. Federaţia mă opreşte. O să vezi că eu nu joc în Supercupă cu U21. Eu în Supercupă o să verific echipa. Nu joc cu U21. Îi bag pe cei mai buni! Nu mă obligi pe mine să joc cu U21. Aşa vreau, să dea (n.r. meci pierdut 3-0). Merg la TAS. Să vedem dacă la TAS pot să spună că mă pot obliga. Eu le trimit foaie înainte, că nu mai vreau regula asta.

Nu trebuie să am cea mai bună echipă când joc cu Maccabi? Nu pot să fac experienţa mea de echipă. Să fac selecţia mea. Mă deranjează impunerea. Nu mai este Tavi Popescu. Aici nu mai e vorba de impunere. Nu mai e vorba de principiu. Acum trebuie să îmi fac echipa de Liga Campionilor şi am 3-4 meciuri înainte", a declarat Gigi Becali, la Digisport.

Gigi Becali a avut o tenativă asemănătoare şi sezonul trecut. Înaintea meciului din prima etapă a Superligii, finanţatorul a declarat că nu va folosi niciun jucător care să respecte regula şi a punctat, la fel ca şi acum, că va merge la TAS.

"În orice caz, în prima etapă eu nu voi juca (n.r. cu jucător U21). Care e treaba? Îmi asum. După care mergem la TAS şi vedem ce spune". a fost declaraţia lui Becali din urmă cu un an.

Până la urmă, Becali s-a răzgândit şi nu a încălcat regula. Regulamentul Disciplinar al Federaţiei Române de Fotbal este foarte clar, iar o echipă care nu respectă regula U21 pierde automat partida cu 0-3.

"Nerespectarea obligaţiei unei echipe de seniori de a folosi jucători juniori şi U21, conform ROAF, se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait", se arată în regulament.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali îşi va păstra poziţia sau îşi va schimba decizia, la fel ca în urmă cu un an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele