Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

FCSB a vrut să transfere un fost campion al României, dar s-a lovit de refuz. ”Nu m-am simţit respectat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21122584/1/frunza.jpg

Sorin Frunză (45 de ani) a dezvăluit că a fost dorit la FCSB şi a povestit cum au avut loc discuţiile. Fostul mijlocaş lateral a câştigat titlul în 2009, cu Unirea Urziceni.

Dorinţa celor de la FCSB s-a manifestat în 2010, iar Frunză a fost contactat inclusiv de Ilie Dumitrescu, care antrena pe atunci formaţia din Capitală.

Fostul fotbalist a explicat că a refuzat din raţiuni financiare şi a ales să semneze cu Rapid, club la care s-a simţit respectat.

”M-a sunat nea Vali Argăseală, dar nu am ajuns la o înţelegere. Atunci, a preluat telefonul mister Ilie Dumitrescu şi mi-a spus ceva care m-a deranjat: «Tu te gândeşti mai mult la bani decât că joci în templul fotbalului românesc?».

Aveam 32 de ani. I-am spus că, atunci când mă duc acasă, copilul nu mă întreabă dacă joc în templu, copilul vrea şi el o bomboană. Atunci, mi-a închis telefonul şi s-a terminat.

A fost un lucru bun, că m-am transferat la Rapid. Ştiam ce bani le oferise FCSB colegilor mei şi nu m-am simţit respectat. La Rapid m-am simţit respectat”
, a dezvăluit Frunză, pentru ProSport.

  • Frunză a jucat 5 meciuri în grupele Ligii Campionilor, pentru Unirea Urziceni.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele