Ultima oră
”Ai personalitate, educaţie şi caracter”. MM Stoica, impresionat de un rapidist ”Ai personalitate, educaţie şi caracter”. MM Stoica, impresionat de un rapidist
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt 1-0, în direct la Prima Sport 1. Budescu marchează în prelungirile primei reprize VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt 1-0, în direct la Prima Sport 1. Budescu marchează în prelungirile primei reprize
FC Arges – Chindia Târgovişte 2-1. Piteştenii revin în hora promovării FC Arges – Chindia Târgovişte 2-1. Piteştenii revin în hora promovării
Ronnie Gibbons, fost căpitan al echipei feminine a clubului Fulham, spune că a fost "pipăită" de Al Fayed şi că fostul proprietar al Harrods a încercat să o sărute forţat Ronnie Gibbons, fost căpitan al echipei feminine a clubului Fulham, spune că a fost "pipăită" de Al Fayed şi că fostul proprietar al Harrods a încercat să o sărute forţat
David Popovici a semnat până în 2028 David Popovici a semnat până în 2028
”Nu din România”. Dan Petrescu, ofertat în pauza cauzată de meciurile naţionalelor ”Nu din România”. Dan Petrescu, ofertat în pauza cauzată de meciurile naţionalelor

FCSB a plătit 250.000 euro pentru un jucător ce putea fi luat gratis. ”Au acceptat chestia asta”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21806207/1/fcsb.jpg

 

 

Telenovela Lukas Zima (30 de ani) la FCSB s-a terminat! Portarul Petrolului a parafat un acord pe 3 ani cu campioana României.

Cluburile s-au înţeles, portarul ceh şi-a dat acordul să înceapă o nouă experienţă. Zima se va alătura sub comanda lui Elias Charalambous cu începere din luna ianuarie.

Lukas Zima se va bate pentru postul de titular cu Ştefan Târnovanu, titular incontestabil între buturile campioanei României.

Mihai Stan, impresarul portarului, a dezvăluit că cehul putea să ajungă gratis la campioana Superligii, deoarece avea restanţe salariale mari la Petrolul.

"El putea să plece şi liber pentru că era neplătit de 3-4 luni şi puteam să depunem memoriu. Zima a vrut să ajute Petrolul prin plecarea lui şi cei de la FCSB au acceptat chestia asta, să plătească transferul", a declarat Mihai Stan, conform Fanatik.

Salariul nu e unul impresionant

Cehul va primi 10.000 de euro pe lună la FCSB, informează Prosport. Salariul său va creşte cu 1.000 de euro pentru fiecare an petrecut în club.

MM Stoica a vorbit la Fotbal Show despre transferul lui Zima

"Ne place. (n.r. Dacă au început negocierile cu Petrolul) Am avut alte probleme. Am văzut chestiile astea, că 250.000 acum şi 250.000 în iarnă, nu, e departe. Noi nu avem buget mare pentru a aduce un portar. Este cam dublu (n.r. suma vehiculată).

O să luăm legătură cu oamenii şi o să spunem ce oferim. Dacă nu se poate, nu e niciun fel de problemă, este o puzderie de portari liberi în Europa şi unii chiar interesanţi.

Siergrist a venit la Rapid, după doi ani de zile cu zero meciuri, liber, adus de un om care avea încredere în el şi îl cunoştea şi uită-te la el cum apără până acum, arată foarte bine", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele