Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Farul a cedat un jucător la o rivală din Superliga

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21316343/1/mustaca.png

Robert Mustacă (20 de ani) continuă în Superliga. Cei de la ProSport scriu că acesta a ajuns la un acord cu cei de la FC Voluntari.

Mustacă a fost cedat de Farul la începutul sezonului la UTA Arad, însă fotbalistul nu a fost pe placul lui Mircea Rednic, care a decis să renunţe la serviciile sale, după 4 partide.

Episodul care a pus capăt colaborării a fost meciul cu Poli Iaşi. Mircea Rednic l-a introdus pe mijlocaş în minutul 54, însă l-a schimbat în minutul 88, apoi l-a criticat public.

”Lui Mustacă i-am zis să nu facă greşelile lui Rareş şi să joace simplu, eficient. La prima minge a vrut să dribleze vreo trei jucători, dar şi pe noi de pe bancă. L-am lăsat de două-trei ori, defensiv a făcut greşeli, îmi pare rău pentru el, dar trebuie să faci ce zic eu”, a spus Rednic despre Mustacă, în urmă cu o lună.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele