Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Fanii iau cu asalt Ghencea! MM Stoica a dezvăluit câte bilete s-au vândut cu o zi înaintea duelului FCSB - LASK Linz | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21715731/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71-1.png

FCSB primeşte vizita lui LASK Linz, mâine, de la ora 21:30, într-un meci ce face parte din manşa retur a play-off-ului pentru accederea în grupele Europa League. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

FCSB vine după înrângerea din Superliga de pe terenul celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0. „Roş-albaştri” pleacă favoriţi înaintea acestui duel, având în vedere că vor juca acasă în faţa fanilor, chiar dacă forma din campionat nu se ridică la nivelul aşteptărilor, acolo unde campioana en-titre este pe penultimul loc, cu 5 puncte după 6 etape.

Nici LASK Linz nu stă mai bine în campionat. Austriecii au obţinut doar 3 puncte în primele etape, ocupând locul 10. În ultima etapă, LASK Linz a fost învinsă în deplasare de Austria Viena, scor 2-1.

Rezultatul meciului tur a fost 1-1.

Invitat în studio-ul Fotbal Show, MM Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut cu o zi înaintea returului LASK Linz din Ghencea:

Nu o să le vindem pe toate, dar cred că în jur de 25.000. Acum suntem undeva pe la 19.500-2000.” , a declarat Mihai Stoica, în direct la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele