Ultima oră
LIVE TEXT | Anglia - Elveţia. Saka a egalat pentru naţionala lui Southgate. Au început prelungirile LIVE TEXT | Anglia - Elveţia. Saka a egalat pentru naţionala lui Southgate. Au început prelungirile
Putintseva a eliminat-o pe Swiatek, numărul 1 mondial, în turul al treilea la Wimbledon Putintseva a eliminat-o pe Swiatek, numărul 1 mondial, în turul al treilea la Wimbledon
Anghel Iordănescu, critici pentru Edi! ”Am vreo şase reproşuri pe care i le-aş face” Anghel Iordănescu, critici pentru Edi! ”Am vreo şase reproşuri pe care i le-aş face”
Dublă Mercedes în calificările Marelui Premiu al Mari Britanii la Formula 1. Trei britanici pe primele locuri Dublă Mercedes în calificările Marelui Premiu al Mari Britanii la Formula 1. Trei britanici pe primele locuri
Biniam Girmay a câştigat etapa a 8-a a Turului Franţei, iar Pogacar rămâne posesorul tricoului galben Biniam Girmay a câştigat etapa a 8-a a Turului Franţei, iar Pogacar rămâne posesorul tricoului galben
Anghel Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care Edi Iordănescu vrea să plece de la naţională Anghel Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care Edi Iordănescu vrea să plece de la naţională

EXCLUSIV VIDEO | Favoritul lui MM Stoica pentru postul de selecţioner al României, în cazul plecării lui Edi Iordănescu. „Şumudică, Mutu, Chivu sau Reghecampf?"

Echipa nationala Publicat pe miercuri, 22:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21654301/8/fotoram-io-18.jpg

Edi Iordănescu pare a fi pe picior de plecare de la naţionala României, în urma declaraţiilor oferite, iar în acest caz FRF va trebui să îi găsească un înlocuitor pe măsură.

În studio-ul EURO Show au fost abordate posibile variante de antrenori pentru echipa naţională. Dan Udrea consideră că Laurenţiu Reghecampf, Adi Mutu, Cristi Chivu şi Marius Şumudică ar fi printre posibilii candidaţi.

Întrebat despre aceste variante, MM Stoica a spus iniţial că nu ar alege pe niciunul, dar a revenit ulterior şi a spus că l-ar prefera pe Cristi Chivu.

„În perspectivă m-aş gândi foarte tare la Chivu, dar cred că pentru a ajunge selecţioner trebuie să ai un CV care să te recomande. Trebuie să demonstrezi că la un nivel ai putut să antrenezi. E adevărat, e o meserie diferită cea de selecţioner faţă de cea de antrenor la club.

Aş merge pe modelul Spania, De la Fuente, 63 de ani, n-a fost niciodată antrenor, dar se pare că selecţioner a fost bun la echipa U21. D-aia mă gândesc la Chivu. Pentru Chivu am şi o afinitate mare de tot din foarte multe raţiuni. Dacă m-ai obliga acum să pun unul dintre ei, Chivu", a mai spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Iordănescu, pe picior de plecare de la echipă naţională

Selecţionerul Edward Iordănescu, al cărui contract expiră în această lună, a declarat, marţi seară, că are nevoie de odihnă şi urmează să discute cu conducerea federaţiei despre o eventuală prelungire a înţelegerii.

Iordănescu a afirmat că ultimii doi ani şi jumătate au fost foarte grei şi crede că familia sa nevoie de el mai mult ca echipa naţională.

"Sunt mândru de tot ce s-a realizat aici, cred că totul poate continua să crească, Am nevoie de odihnă, apoi va fi o discuţie cu conducerea FRF şi preşedintele, dar şi cu familia mea. Nu ştiu ce va fi.

Acum cred că familia mea are nevoie de mine mai mult ca echipa naţională. Au fost doi ani jumătate grei, cu atacuri în unele momente, cu lipsă de încredere, vom vedea ce vom decide", a declarat Iordănescu la Pro TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri