Ultima oră
Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori de la Chengdu Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori de la Chengdu
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România

EXCLUSIV VIDEO | Alexandru Mitriţă, criticat după meciul pierdut cu 3-0 în faţa lui FCSB. ”Nu vrea să joace pentru echipă, nu mi-a plăcut deloc!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21475038/2/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-28-01-2024-1.jpg

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii.

Oltenii au avut o ocazie imensă de a deschide scorul, când Mitriţă a scăpat singur cu Târnovanu, dar mijlocaşul nu a reuşit să îl învingă pe portarul FCSB-ului şi meciul a luat o cu totul altă întorsătură.

Pe lângă ratarea din minutul 25, Alexandru Mitirţă a avut o prestaţie modestă în acestă partidă, lucru remarcat şi de Marius Baciu. Aflat în studio-ul Fotbal Show, fostul jucător al ”roş-albaştrilor” a evidenţiat că jucătorul oltenilor nu şi-a ajutat astăzi echipa, pentru că a fost individualist în mai multe rânduri.

”A fost o ocazie foarte mare a lui Mitriţă, dar atât! Mitriţă nu vrea să joace pentru echipă, nu mi-a plăcut deloc. A avut o situaţie şi putea să joace pentru Markovic. În economia jocului nu ai voie să joci doar individual, pentru că o echipă ca şi FCSB te execută foarte repede”, a declarat Marius Baciu, în exclusivitate la Prima Sport.

U. Craiova - FCSB 0-3. Liderul face recital, oltenii tremură pentru play-off

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36. Deschiderea scorului a venit dintr-un penalti acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize.

Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penaltiul.

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul fina.

Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi este lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt