Ultima oră
Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF” Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali

EXCLUSIV | Veşti proaste pentru naţionala României, înaintea meciului cu Belgia. ”Cred că are oferte”

Echipa nationala Publicat pe 22 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21638574/1/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-belgia-euro-2024-21-06-2024.jpg

Belgia întâlneşte România într-un duel ce face parte din a doua rundă a grupei E de la Campionatul European de Fotbal 2024.

  • Partida va avea loc cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Edi Iordănescu a tot evitat să răspundă clar întrebărilor legate de viitorul său la echipa naţională, iar după rezultatul cu Ucraina, şi cel mai probabil o calificare în „optimile” EURO 2024, toţi suporterii României îl vor în continuare pe postul de selecţioner.

Aflat în studio-ul EURO Show, Viorel Moldovan e de părere că Edi Iordănescu are oferte din mai multe părţi şi de aceea a ales să ocolească acest subiect până acum.

„Cred că are! (n.r. oferte) E normal să nu discute despre acest subiect în timpul Campionatului European, dar cred că are de dinainte de a începe acest turneu final, cred că a fost ofertat.

Eu cred că un parcurs pozitiv al echipei naţionale la acest turneu final în va ambiţiona şi mai mult şi cred că va vrea să continue, pentru a duce echipa naţională la un Campionat Mondial”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri